RossiIT
1 Copper

Re: Dell Precision 7540 and WD19DC Network issues

Jump to solution

I have the same problem with the docks, we have 7x Precision 7540 with WD19DC and i have the issue on every notebook that causes random connection lost on the docking. Our solution is to use the LAN on the device...

I hope there is a solution in progress...

Btw Dockchange and MB change is not the solution!

I'am really disappointed in Dell, because the issue is known now for quiet a while...

Kind regards

0 Kudos
Jaysweden
1 Copper

Re: Dell Precision 7540 and WD19DC Network issues

Jump to solution

Same issue for me with this dock and 7740, power cycling the dock worked for me... But will the dock function next time i reconnect the laptop ?

 

Dell... Stop changing motherboards whenever theres an issue with your laptops.

0 Kudos
Moderator
Moderator

Re: Dell Precision 7540 and WD19DC Network issues

Jump to solution

Hi Jaysweden,

 

Thank you for reaching out to us. We will be glad to assist you with the concern. Kindly private message us the service tag of your system and serial number of dock so that we can review the details and assist you accordingly. 


DELL-Cares
Social Media Support
#IWork4Dell
0 Kudos
Abul Khair
1 Copper

Re: Dell Precision 7540 and WD19DC Network issues

Jump to solution

Hi Guys,

Did you have any update on this issue?

I tried to Uninstalled the drivers and reinstalled .

Deleted the device manager entry and deleted the hidden realtek entry rebooted.

But it didn't resolve the issue.

Please  help on it. 

0 Kudos
CelticDubstep
1 Copper

Re: Dell Precision 7540 and WD19DC Network issues

Jump to solution

Same issue here as well. 

0 Kudos
JoelDG
1 Copper

Re: Dell Precision 7540 and WD19DC Network issues

Jump to solution

After a firmware update last week I am getting the issue with only one of the two lights on the USB-C dual connector lighting up. I've tried multiple reboots, flipping the cable around, etc. with no luck. The network settings stayed put this time around and I haven't had any trouble there, but the display drivers seem to be spotty since the firmware update.

0 Kudos