xpsw
1 Copper

driver and chrome problem after recent windowsupgrade in xps

After automatic upgrade of windows10 in my xps12, the chrome mail does not work properly. It shows error message: "This site can't be reached". After running windows newwork diagnostics, it displays:"Troubleshooting couldn't identify the problem." Meanshile, the system device manager displays "PCI Data Acquisition and Signal Processing Controller" (under "other devices") "the drivers for this device are not installed". I searched Dell and Intel, installed all suggested drivers, the problem is still there. 

0 Kudos
2 Replies
JOcean
5 Tungsten

Re: driver and chrome problem after recent windowsupgrade in

First of all, what is the model number of your system?

That sounds like the chipset driver. Click on the following page for more information and the chipset driver link is also listed. That link is Intel but the Dell support page should have your chipset driver as well.

https://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Operating-System-and-Recovery/PCI-Data-Acquisition-and-Signal...

https://downloadcenter.intel.com/download/20775




-Forum Member since 2016
-I do not work for Dell
-A user helping other users
-If you like an answer please click on thumbs up
-If a reply is a solution to your problem please click on Accept as Solution
Gaming on a home built ASUS Z170K i5 6600
Real work on an Inspiron 15 5575
0 Kudos
xpsw
1 Copper

Re: driver and chrome problem after recent windowsupgrade in

Thanks for the suggestion.

The model of my machine is XPS 12 9Q23.

I ran the Intel driver  & support assistant. Under "Newworking and I/0" the report listed: Intel centrino advanced -n 6235. Its status shows "This device is working properly." And Intel's website showed "Intel has removed all drivers fot it." I'm not sure which of the drivers you provided I should

install.

0 Kudos