• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Hvorfor Precision-arbeidsstasjonen T5600 ikke vil poste, starte opp eller gjenkjenne minnet på riktig måte etter oppgradering av minnet.

Sammendrag: Denne artikkelen inneholder informasjon om hvorfor Precision-arbeidsstasjonen T5600 ikke gjennomfører POST, starter opp eller gjenkjenner minnet på riktig måte etter at minnet er oppgradert. ...

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold

Symptomer

Innholdsfortegnelse:
  1. Maksimal størrelse på minnet som støttes i T5600
  2. Regler for innfylling av minne
  3. Minnehastighet som støttes

Maksimal størrelse på minnet som støttes i T5600

Den maksimale mengden minne som Precision T5600 kan støtte, avhenger av prosessorkonfigurasjonen. T5600 støtter opptil to prosessorer, og hver prosessor støtter fire dedikerte DIMM-spor. På systemer med én prosessor støttes opptil 64 GB minne med de fire TILGJENGELIGE DIMM-sporene. På systemer med to prosessorer støttes opptil 128 GB minne med alle de åtte TILGJENGELIGE DIMM-sporene.

Følgende diagram inneholder støttede konfigurasjoner for innfylling av minne. For en konfigurasjon med to prosessorer vil prosessorene bli merket som henholdsvis CPU 0 og CPU 1.

Konfigurasjon av T5600 enkel CPU-minne

Konfigurasjon av dobbel CPU-minne for T5600

Windows-versjonen som er installert på T5600, vil også påvirke minnemengden som operativsystemet kan gjenkjenne. 32-biters versjoner av Windows vil bare gjenkjenne maksimalt 4 GB minne, og det finnes ytterligere begrensninger med noen 64-biters versjoner av Windows. Kontroller minnegrensene for de ulike versjonene av Windows SLN285289_en_US__3iC_External_Link_BD_v1 før du prøver å oppgradere systemminnet.

Toppen av siden

Regler for innfylling av minne

Minnekontrolleren på T5600 støtter tokanals, trekanals og firedoble kanalarkitekturer. Minne-DIMM-ene i en bestemt kanal må fylles ut fra og med DIMM-ene lengst fra CPU-en. DIMM-spor 1, 2, 3 og 4 må fylles ut før spor 5, 6, 7 og 8.

For å sikre maksimal kanalytelse bør minnemoduler alltid installeres parvis med samsvarende størrelse, hastighet og teknologi. Systemet vil fungere med redusert minneytelse når feiltilpassede par med minne installeres.

For å oppnå firedoble kanalytelser må for eksempel et multiplum av fire minnemoduler som er identiske i hastighet og kapasitet, installeres i firekanalsspor. Når bare to minnemoduler er installert i disse sporene, går systemminneytelsen tilbake til tokanalsmodus. Når bare tre minnemoduler er installert, vil systemminneytelsen fungere i trekanalsmodus.

Bildet nedenfor viser hvordan minnesporene ligger på hovedkortet og CPU-en:

Minnespor på T5600-hovedkort

Toppen av siden

Minnehastigheter som støttes

T5600 støtter Ubufrede eller registrerte DDR3-moduler med hastigheter på 1333 MHZ og 1600 MHZ. DDR3-minnet gir en økning i tilgangshastigheten, og muliggjør også individuell brikkekapasitet på opptil 8 GB på hver minnemodul. Et hovedkort som støtter DDR3, kan bare støtte denne minnetypen, siden den er tastet inn på en annen måte enn tidligere minnemoduler:

Minnemoduler

Når minnemoduler med ulike hastigheter er installert, vil alle DIMM-er fungere med hastigheten til den tregeste installerte DIMM-modulen. Hvis systemet for eksempel har en blandet konfigurasjon på 1333 MHZ og 1600 MHZ minnemoduler, vil den totale tilgangshastigheten for systemminne være 1333 MHZ.

Toppen av siden

Berørt produkt

Precision T5600

Dato for siste publisering

03 des. 2021