Ugrás a fő tartalomra
  • Rendelésfeladás gyorsan és egyszerűen
  • Rendelések megtekintése és a kiszállítási állapot követése
  • Terméklista létrehozása és elérése
  • Manage your Dell EMC sites, products, and product-level contacts using Company Administration.

Dell nemzetközi támogatás

A Dell-szolgáltatások a világ minden pontján elérhetők, a Dell nemzetközi szolgáltatások pedig biztonságot nyújtanak, és Ön annak tudatában utazhat külföldre, hogy Dell készülékéhez mindenhol megkapja a szükséges szolgáltatást és támogatást.

A Dell nemzetközi támogatási szolgáltatása az alkatrészek és a munkaerő helyi elérhetőségének függvényében igyekszik a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani. Országspecifikus alkatrészek, mint például a billentyűzet, általában csak az anyaországban kaphatók.

Ha külföldi utazás során szeretne támogatást igénybe venni, a Kapcsolatfelvétel a műszaki ügyfélszolgálattal oldalon válassza ki azt az országot, ahol tartózkodik, és adja meg a szervizcímke számát. A nemzetközi támogatás kiválasztása után megtekintheti az adott országban hívható telefonszámokat.  Megjegyzés: Ha egy eszközt nem forgalmaznak az adott országban, mindaddig nem fog tudni támogatást igénybe venni, amíg nem tér haza.

Figyelem! Azoknak az Alienware-ügyfeleknek, akiknek nemzetközi garanciális szolgáltatásra van szükségük Kínában (Hongkong, Tajvan és Makaó kivételével), a következő dokumentumokat kell benyújtaniuk a javítási szolgáltatás igénybevételéhez: a vásárlást igazoló bizonylatot, például nyugtát, hivatalos megrendelést, szállítólevelet, értékesítési bizonylatot vagy számlát, valamint az utazó vásárló igazolását (érvényes vízummal ellátott útlevél abba az országba vagy abból az országból, ahol a terméket vásárolták).

Egyéb erőforrások

Támogatási könyvtár
Támogatási könyvtár
Hozzáférés az összes tudásbáziscikkhez.