• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Dell Backup and Recovery

Sikker, enkel og pålitelig databeskyttelse

Dell Backup and Recovery er en applikasjon for sikkerhetskopiering og gjenoppretting som er utviklet for å gi pålitelig beskyttelse for viktige digitale dokumenter og minner med bare noen få museklikk.

Sikkerhetskopiering av data med Dell Backup and Recovery kan beskytte mot datatap som skyldes:

• Virusangrep
  • Sletting av filer ved uhell
  • Feil ved operativsystemer/programvare
  • Maskinvarefeil*
*Hvis dataene blir sikkerhetskopiert til en annen stasjon.

Applikasjonen Dell Backup and Recovery leveres i to versjoner: Basic og Premium.

Merk: Dell Backup and Recovery Cloud-tjenesten er i ferd med å bli faset ut, og det er ikke mulig å tegne nytt abonnement. Hvis du abonnerer på Dell Backup and Recovery Cloud, sender vi viktige servicekunngjøringer til e-postadressen som du registrerte for tjenesten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om utrangering av nettsky.

Last ned Dell Backup and Recovery

Dell Backup and Recovery Basic ble forhåndsinstallert på nye Windows 7- og Windows 8-enheter fra Dell som ble levert før 14. april 2016, og har følgende funksjoner:

• Opprett stasjoner for ny installasjon ("rescue disk") for enheten
  • Tilbakestill enheten til den opprinnelige fabrikkinnstillingen
  • Sikkerhetskopier og gjenopprett data

Programvare – Dell Backup and Recovery-verktøy

Beskytt dataene i tre enkle trinn:

• Velg det du vil sikkerhetskopiere
    Sikkerhetskopier hele systemet eller bare noen få filer
  • Velg hvor du vil sikkerhetskopiere til
    Sikkerhetskopier til den primære harddisken, en USB-stasjon eller begge deler.
  • Velg når du vil sikkerhetskopiere
    Sikkerhetskopier etter en valgt tidsplan, eller bruk funksjonen Kontinuerlig databeskyttelse** for å beskytte personlige filer etter hvert som du oppretter dem
**Kontinuerlig databeskyttelse er ikke del av den grunnleggende versjonen

Installering og systemkrav

Før du installerer Dell Backup and Recovery

• Kontroller at enheten oppfyller minstekravene til systemet.
  • Lagre alle åpne filer, og lukk alle åpne programmer.
  • Fjern alle tidligere Dell-programmer for sikkerhetskopiering som er installert (Dell Backup and Recovery Manager, Dell DataSafe Local, Dell Data Safe Online).
  • Last ned Dell Backup and Recovery, og kjør deretter konfigureringsprogrammet.
  • Hvis du blir spurt om du vil la applikasjonen utføre endringer på datamaskinen, klikker du på Ja.
  • Følg instruksjonene på skjermen.
  • Hvis du blir spurt om det, tillater du at systemet startes på nytt.
  • Når systemet er startet på nytt, må du la oppdateringen fullføres før du bruker programmet.
  • Du åpner Dell Backup and Recovery ved å klikke på Start, skrive inn Backup i søkefeltet og deretter klikke på Dell Backup and Recovery-ikonet (en hvit klokke i en blå firkant).
Minstekrav til systemet

• Operativsystem: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
  • Prosessor: 1 GHz eller raskere
  • Systemminne (RAM): 1 GB (32-biters) eller 2 GB (64-biters)
  • Plass på harddisken: Minst 16 GB ledig

Tilgang til Dell Backup and Recovery under systemoppstart

Hvis operativsystemet ikke er tilgjengelig på grunn av oppstartsfeil, kan du likevel starte Dell Backup and Recovery.

For Windows 8/8.1:
Trykk på F12 under oppstart (oppstartsskjerm), og velg "Dell Backup and Recovery" fra oppstartsmenyen.

Oppstartsmenyen

For Windows 7:

• Trykk på F8 under oppstart (oppstartsskjerm)
  • Velg "Repair Your Computer"
  • Velg "Dell Backup and Recovery" fra menyen for gjenopprettingsalternativer

Menyen for gjenopprettingsalternativer

Sikkerhetskopiering av systemet

Sikkerhetskopiering av personlige data med Dell Backup and Recovery Basic er en god start for å beskytte verdifulle personlige data. Hvis systemet er skadet av virus, systemkrasj eller maskinvarefeil, kan du ved hjelp av sikkerhetskopiering av systemet gjenopprette hele systemet, inkludert applikasjoner, innstillinger og personlige data, til et tidligere tidspunkt. Hvis du har oppgradert til Dell Backup and Recovery Premium, kan du opprette sikkerhetskopiering av systemet for optimal databeskyttelse.

Kontinuerlig databeskyttelse

Hvis du har oppgradert til Dell Backup and Recovery Premium, får du ekstra fleksibilitet for planlegging av sikkerhetskopiering og kontinuerlig beskyttelse av viktige data. Ved hjelp av funksjonen for kontinuerlig databeskyttelse kan du beskytte dokumentene du arbeider med i sanntid, og gå tilbake til én av versjonene du har laget tidligere, enten det er minutter eller uker siden.

Flere funksjoner

I tillegg til sikkerhetskopiering av systemet og kontinuerlig databeskyttelse har Dell Backup and Recovery Premium følgende funksjoner:

• Administrer og flett sikkerhetskopieringer, uten plasskrevende duplisering av filer
  • Sikkerhetskopier og gjenopprett filer basert på type: bilde, video, e-post, dokument
Finn ut mer om Premium-funksjoner

Flere kundestøtteressurser