• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine

Dell Power Manager

Spar på kreftene.

dpm-ikon

Dell Power Manager (på engelsk) er en applikasjon som hjelper sluttbrukere med å maksimere batterilevetiden for systemet ved å konfigurere hvordan batteriet skal vedlikeholdes basert på personlige preferanser.

Dell Power Manager (på engelsk) støtter også varslinger relatert til strømadapter, batteri, dokking og inkompatibilitet med USB Type-C-enhet/-protokoll, avhengig av maskinvarekonfigurasjonen.

• Informasjon om batteri – vis tilstandsinformasjon for opptil seks installerte batterier, avhengig av systemegenskapene, og rediger batteriinnstillinger eller opprett en tilpasset batteriinnstilling.
  • Advanced Charge Mode – kontroller batteriladingen for å forlenge batterilevetiden.
  • Peak Shift – reduser strømforbruket ved å bytte systemet automatisk til batteristrøm på bestemte tidspunkter av dagen, selv når systemet er koblet til en direkte strømkilde.
  • Thermal Management – kontroller innstillingene for prosessor og kjølevifte for å administrere ytelse, overflatetemperatur og viftestøy for systemet.
  • Battery Extender – spar batteriladingen ved å påvirke CPU-ytelsen, lysstyrken på skjermen, belysningsnivåer for tastaturet, og ved å dempe lyden.

Last ned Dell Power Manager fra nettstedet for Drivere og nedlastinger

Minimumskrav for enheter:

Dell Power Manager støttes på bærbare PC-er fra Dell Inspiron, Vostro og XPS som kjører Windows 10 eller 11, og Microsoft .NET Framework 4.6.1 må være installert på systemet.

Grensesnitt for Dell Power Manager

informasjon om batteri

Mer dokumentasjon og artikler i kunnskapsbasen:

Brukerveiledning for Dell Power Manager