Dell PremierColor

dpm-ikon

Dagens datamaskinbrukere ser et stort utvalg av innhold på skjermen til den stasjonære eller bærbare PC-en. Fra e-postmeldinger og nettsider til digitale stillbilder, YouTube og andre videoer. Alle disse typene innhold er ment å vises på ulike fargeområder.  Brukerne ser vanligvis innholdet på sRGB-fargeområdet. Fargeområdet på vidvinkelskjermene overskrider imidlertid fargespesifikasjonene for sRGB, noe som gjør at innholdet vises unøyaktig

PremierColor gjør at brukeren kan velge det beste fargeområdet for innholdet som vises. Det karakteriserer, kalibrerer og kontrollerer fargeområdet på vidvinkelskjermene for å gi en nøyaktig presentasjon av bildet. PremierColor korrigerer overmetningsproblemet som er knyttet til fargeområdet på vidvinkelskjermene.

PremierColor støtter ni språk (engelsk, fransk, tysk, spansk, brasiliansk portugisisk, japansk, forenklet kinesisk, tradisjonell kinesisk og koreansk)

Minimumskrav for enheter:

Dell PremierColor støttes bare på utvalgte Dell Precision- og Dell XPS-systemer med 100 % Adobe RGB- eller 100 % sRGB-skjermer.

Dell PremierColor er tilgjengelig på Microsoft Store(på engelsk) for systemer som kjører Windows 10.

Brukerhåndbok for PremierColor

Personvernmelding for telemetri