• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

PremierColor for Dell

dpm-ikon

Dagens datamaskinbrukere ser et stort utvalg av innhold på skjermen til den stasjonære datamaskinen eller den bærbare PC-en. Fra e-postmeldinger og nettsider til digitale stillbilder, YouTube og andre videoer. Alle disse typene innhold er ment å vises på ulike fargeområder.  Brukerne ser vanligvis innholdet på sRGB-fargeområdet. Fargeområdet på vidvinkelskjermene overskrider imidlertid fargespesifikasjonene for sRGB, noe som gjør at innholdet vises unøyaktig

PremierColor for Dell gjør at brukeren kan velge det beste fargeområdet for innholdet som vises. Det karakteriserer, kalibrerer og kontrollerer fargeområdet på vidvinkelskjermene for å gi en nøyaktig presentasjon av bildet. PremierColor for Dell korrigerer overmetningsproblemet som er knyttet til fargeområdet på vidvinkelskjermene.

PremierColor for Dell støtter ni språk (engelsk, fransk, tysk, spansk, brasiliansk portugisisk, japansk, forenklet kinesisk, tradisjonell kinesisk og koreansk)

Minimumskrav for enheter:

PremierColor for Dell støttes bare på utvalgte Dell Precision- og Dell XPS-systemer med 100 % Adobe RGB- eller 100 % sRGB-skjermer.

PremierColor for Dell er tilgjengelig i Microsoft Store for systemer som kjører Windows 10 og nyere.

Brukerhåndbok for PremierColor for Dell(på engelsk)

Personvernmelding for telemetri

Andre ressurser

Støttebibliotek
Støttebibliotek
Få tilgang til alle artiklene i kunnskapsbasen
esupport-picture-2
Dell-nedlastingssenter
Installer programvaren på nytt, eller hent programvaren du akkurat har kjøpt.
operativsystem
Operativsystemer
Finn informasjon om de ulike operativsystemene som støttes av Dell