Hopp til hovedinnhold
  • Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Slik oppretter du en oppstartbar flash-enhet for å installere Windows 10 i UEFI-modus

Sammendrag: Opprett en oppstartbar flash-enhet for å installere Windows 10 i UEFI-modus ved hjelp av Windows Media Creation Tool.

Det kan hende at denne artikkelen er oversatt automatisk. Hvis du har tilbakemeldinger angående kvaliteten, kan du gi oss beskjed ved hjelp av skjemaet nederst på denne siden.

Artikkelinnhold


Instruksjoner

Følg retningslinjene som er angitt nedenfor for å opprette en oppstartbar flash-enhet for installasjon Windows 10 i UEFI-modus.


Last ned Microsoft Media Creation Tool

Microsoft Windows Media Creation Tool formaterer flash-enheter med et FAT32-filsystem for å installere 32- og 64-biters Windows 10 i UEFI-modus.


Forberedelsesprosess for USB-flash-enhet

Forberedelse for USB-flash-enhet: USB flash-enheten som brukes til å installere Windows, må være konfigurert for å starte UEFI. Opprett først en UEFI-oppstartbar USB-flash-enhet som kan starte og kjøre Windows 8.1/10-installasjonsprogrammet.

Instruksjoner for bruk av verktøyet og nedlastingskoblingene er tilgjengelige fra Microsoft i artikkelen: Installere Windows 10 ved hjelp av medieopprettingsverktøyet. Denne hyperkoblingen tar deg til et nettsted utenfor Dell Technologies.

Tilleggsinformasjon

Artikkelegenskaper


Berørt produkt

Operating Systems

Dato for siste publisering

10 jan. 2024

Versjon

5

Artikkeltype

How To