kompilci
2 Bronze

192.168.1.1 problem to login router admin interface

My TD-W8961ND model tp-link does not enter the admin interface of the device.
So exactly the problem is: to the address bar
When I type 192.168.1.1, the user name and password screen does not appear. the browser gives the following error.
"Error! Google Chrome could not connect to 192.168.1.1 site
Were You Looking For: 192.168.l.l how to login"
When you click on the link that says "Are you looking for this?", No place opens.
This is the case in different browsers, so it has nothing to do with chrome.
The problem is solved when the modem is restored to factory settings, but after 3-5 days the same problem starts again.
What's the solution?

Labels (2)
0 Kudos
4 Replies
DELL-Cares
Moderator
Moderator

No response received

We tried reaching you on a private message asking for the Service Tag but did not receive a response. Please feel free to reply to the private message whenever you are available.


Social Media Support

#IWork4Dell
To help us troubleshoot, click our Dell-Cares name and send us a private message with your Dell PC or Monitor Service Tag number

0 Kudos
kompilci
2 Bronze

Re: No response received

Inspiron 15 Gaming 7567
Service Tag: <Service Tag removed>

Express Service Code: <Express service code removed>

 Intel 3165AC Wireless Driver
Intel 3165AC + BT4.0 [802.11ac + Bluetooth 4.0, Dual Band 2.4&5 GHz, 1x1]

0 Kudos
DELL-Cares
Moderator
Moderator

Re: No response received

To ensure the security of your information, I'd suggest that you delete the post containing any Dell centric information (Service Tag / Express Service Code).


Social Media Support

#IWork4Dell
To help us troubleshoot, click our Dell-Cares name and send us a private message with your Dell PC or Monitor Service Tag number

0 Kudos
NachoVidal
2 Bronze

Re: 192.168.1.1 problem to login router admin interface

If you found the solutions - please ask at the thread, thanks 192.168.o.1

I have same problem

192.168.o.1

0 Kudos