perryHajoca
1 Copper

No Templates were found for the select device - WDM 4.9.1

No Templates were found for the select device - WDM 4.9.1

Hi Everyone,

I am trying to get an image from a device using WDM version 4.9.1. I right click on the device and choose "Get Device Image." After I enter a name and description I get an error message stating "No Templates were found for the selected device."

I read through the WDM Administrator Guide in which it states to contact the manufacturer of the device to obtain an Imaging Scripting Template. However I am unsure where to find this "template".

I am using a Dell Wyse D90DW with Windows Embedded Standard 2009. This device is updated to HAgent 5.2.0.9.

Any help is appreciated.

Thank you!

Tags (4)
0 Kudos
20 Replies
matadonf
1 Copper

RE: No Templates were found for the select device - WDM 4.9.1

I had the same issue with Wyse D90D7 and WDM 4.9.1 build 241. To solve this Wyse support gives me beta hotfix of WDM 4.9.1 and WCM 1.2. After install the problem was solved.

Tags (3)
0 Kudos
Manuel-2015
1 Copper

RE: No Templates were found for the select device - WDM 4.9.1

Hi matadonf,

I am having the same problem with my WDM 4.9.1 too.
Could you post the name of the hotfix please?

Thank you.

Tags (3)
0 Kudos
Highlighted
hwkggmbh
1 Copper

RE: No Templates were found for the select device - WDM 4.9.1

Has anyone this hotfix ?

Registering on wyse does not work and until now there was no answer via email ...

Tags (2)
0 Kudos
hwkggmbh
1 Copper

RE: No Templates were found for the select device - WDM 4.9.1

Ok - the Wyse Support had send the patch.

Tags (2)
0 Kudos
sirxeox
1 Copper

RE: No Templates were found for the select device - WDM 4.9.1

Hotfix

Hello, i need the Hotfix too.

Thanks

Tags (2)
0 Kudos
turettim
1 Copper

RE: No Templates were found for the select device - WDM 4.9.1

Hello!

same problem here with D90D7 and WDM 4.9.1 ...

Where can i found this hotfix ?

Tags (2)
0 Kudos
jpkerloch-2015
1 Copper

RE: No Templates were found for the select device - WDM 4.9.1

Hi, Could you please send me the link to download the latest HOtfixe. jpk(at)aimt37.asso.fr
Best regard

Tags (2)
0 Kudos
joker2k-2015
1 Copper

RE: No Templates were found for the select device - WDM 4.9.1

No Templates

well i have the same Problem....could u send me the Hotfix too?

Thank you

Tags (2)
0 Kudos
yvonnecheng
1 Copper

RE: No Templates were found for the select device - WDM 4.9.1

well i have the same Problem....could u send me the Hotfix too?

Thank you

Tags (2)
0 Kudos