Start a Conversation

Unsolved

JS

1 Message

20752

October 1st, 2018 12:00

Thin client are getting black screen on the startup

All of the sudden, 5 thin clients of mine are getting black screen on the start up, how to let them to start up normal, is there a way we can do this from the device itself ?

3 Apprentice

 • 

712 Posts

October 1st, 2018 12:00

What model are they?

What operating system?

January 22nd, 2019 04:00

Hi Buffalobound
same problem on several TC. WYSE 5070 "B72GXN2". No signal on both DP connections. Screen is a Dell P2314Hc. 
TIA

3 Apprentice

 • 

712 Posts

January 22nd, 2019 05:00

Alonso.   On a 5070 (not clear which OS) I would definitely say get a support case open. 

January 22nd, 2019 06:00

Thank you

the OS is win10, but cant see bootscreen.

3 Apprentice

 • 

712 Posts

January 22nd, 2019 07:00

Absolutely not normal.  Get a support ticket open, and update us on the result.

Have you tried different cables and displays?

 

April 11th, 2019 09:00

same thing here with Wyse Management Suite 1.3 on thin clients 3040 and 5070.

Thin OS

just presenting citrix storefront applications onto the desktop.   A user will open an app, do what they need to do, and "sometimes' the screen will go black and stay that way.    I can see the mouse pointer, it moves around fine, but the screen remains black.

Only fix i've found so far is to restart the thin client.

These units are less than a week old.

3 Apprentice

 • 

712 Posts

April 11th, 2019 10:00

Firmware version?

 

1 Message

May 20th, 2021 20:00

Similar issue on 3040 thinOS 9.1.2.  DP port 1 is always black on startup. Powering monitor off/on fixes it.

1 Message

September 8th, 2021 00:00

Same problem here, i need to turn on and off the client about 3-5 times to get it back working,

 

any fixes?

April 26th, 2022 09:00

Did anyone ever find out what the cause of this is? We have this same issue and a case open with dell but seems that this is still an on going issue for some users. 

2 Posts

June 2nd, 2022 11:00

I have this same issue, Did anyone found a solution or can provide one please?

June 3rd, 2022 10:00

Dell has come out with 9.3 OS and BIOS 1.17. We have updated, and have not seen a black screen with the few clients we have updated. 

2 Posts

July 19th, 2023 19:00

Same thing happened to me on my WYSE cilent.

1 Message

January 19th, 2024 17:37

To resolve the issue, access the associated IP with the WYSE client remotely. Perform a reset from the settings and re-add it to the necessary group. This should effectively address the problem, as it resolved a similar issue I encountered with a blank screen at startup.

No Events found!

Top