Systeemhandleiding Dell Latitude 3480

Latitude 3480

Snelkoppelingen

Aan de slag met uw Dell systeem Systeemdocumentatie - Gebruikershandleidingen/handleidingen Servicetag en express-servicecode vinden Dell Drivers en downloads. Garantiestatus en service-informatie Wijziging van systeemeigenaar Verlies of diefstal van uw systeem melden

Systeemhandleiding Dell Latitude 3480: bevat koppelingen naar instructiehandleidingen en handige informatie over uw systeem

Vouw elk gedeelte hieronder uit voor informatie over het gebruik van uw Dell Latitude 3480

Uw computer beter leren kennen:

Een koppeling naar de systeemhandleiding vindt u hier:

Dit gedeelte bevat koppelingen naar informatie over de locaties van connectoren en poorten, foto's van uw systeem zodat u meteen aan de slag kan gaan met uw systeem.

Opgelet: voordat u met uw apparaat gaat werken, moet u de volgende veiligheidsinformatie lezen: Veiligheidsmaatregelen bij het werken met elektrische apparatuur
Opmerking: Nadat u op de bovenstaande koppeling hebt geklikt, kunt u uw taal in het vervolgkeuzemenu selecteren

Taal selecteren

Installatieopties:

Dit gedeelte behandelt herinstallatieopties voor het ondersteunde besturingssysteem (OS) van uw systeem

Zie de onderstaande tabbladen voor meer informatie

Microsoft Windows

Voor informatie over de verschillende versies van Windows-besturingssystemen klikt u op de volgende koppeling:

Drivers:

Dit gedeelte bevat informatie over drivers en de vereiste installatievolgorde van de verschillende versies van
Windows-besturingssystemen die op uw Dell computer ondersteund worden.

Installatievolgorde drivers:
Drivers identificeren die niet in de installatievolgorde staan:

System Backup and Recovery

Dit gedeelte bevat informatie over de back-up- en herstelopties voor uw systeem.

Tenzij u herstelmedia in uw bestelling hebt opgegeven, wordt uw Windows 10-systeem niet geleverd met een USB-flashstation of schijven voor herstel. Informatie over het maken van herstelmedia voor uw systeem bij ernstige systeemstoringen vindt u op de onderstaande koppeling:

Windows herstelomgeving (WinRE)

Op Windows 10-systemen die in de fabriek zijn geïnstalleerd, kunt u met WinRE het systeem terugzetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Zie de onderstaande koppeling voor meer informatie:

Dell herstelimage van Microsoft Windows

Op de Dell Support website kunt u ook een herstelimage van het besturingssysteem van Microsoft Windows downloaden dat is aangepast voor uw Dell product.

Opmerking: Het herstelimage bevat de Windows-versie die op uw computer was geïnstalleerd. Deze download is alleen beschikbaar op bepaalde systemen.

Dell Backup and Recovery (DBAR)

Voor systemen die aan Windows 10 voorafgingen is DBAR een flexibele automatische applicatie voor herstel en back-ups. Het zorgt met een paar klikken voor een betrouwbare beveiliging van uw belangrijkste digitale documenten en geheugens.

Tenzij u herstelmedia in uw bestelling hebt opgegeven, wordt u systeem niet geleverd met een USB-flashstation of schijven voor herstel. U kunt met de DBAR-applicatie herstelmedia voor uw systeem maken mocht er een ernstige systeemstoring optreden.

Meer informatie vindt u op de pagina Dell Backup and Recovery Support:

Lees het volgende artikel als u meer wilt weten over systemen die naar Windows 10 zijn bijgewerkt:

Meer algemene informatie over het herstellen van Windows vindt in het volgende artikel:

Dell SupportAssist voor pc's en tablets:

SupportAssist, voorheen My Dell, biedt systeemupdates, signaleert problemen en stuurt u voor uw apparaat relevante waarschuwingen, zodat u problemen gemakkelijker dan ooit kunt oplossen en voorkomen. Deze applicatie geeft u toegang tot alles wat u nodig hebt om uw pc's en tablets zonder gissen te kunnen onderhouden. Meer informatie en installatie-instructies vindt u op de volgende koppeling:

Diagnostische data en foutcodes:

Dit gedeelte bevat koppelingen naar artikelen over diagnostiek en de diverse foutberichten, pieptooncodes en diagnostische LED-codes die kunnen helpen bij het oplossen van potentiële hardware- en softwareproblemen op uw systeem.

U kunt de diagnose op de Dell Support-pagina gebruiken. Hiervoor moet wel Dell System Detect en SupportAssist op uw systeem zijn geïnstalleerd. Dit wordt uitgevoerd als u de diagnose gaat uitvoeren. U vindt deze diagnoses op de onderstaande koppeling:

Hardware:

Het onderstaande gedeelte bevat koppelingen naar artikelen met informatie over verschillende hardware op uw systeem. Hiermee kunt u problemen oplossen die door de bovenstaande diagnose geïdentificeerd worden. Er zijn ook algemene handige instructie-artikelen voor taken zoals het bijwerken van het BIOS of het upgraden van een harde schijf.

Voedingsadapter en batterij
Audio
BIOS en moederbord
Problemen met ventilators en oververhitting
Problemen met harde schijven
Problemen met invoerapparaten
Geheugen
Netwerken, Wi-Fi, Bluetooth
Geen POST, geen stroom
Optische schijf
Poorten, poortreplicators en dockingstations
Videoproblemen

Aanvullende software, beveiliging en codering en antivirus:

Dit gedeelte behandelt de software die wordt ondersteund op uw systeem. Het bevat tevens koppelingen naar informatie over beveiliging, codering en antivirus.

Zie de onderstaande tabbladen voor meer informatie

Software

Uw systeem wordt geleverd met enkele vooraf geïnstalleerde applicaties en software die
alles gemakkelijker maken. Dit gedeelte bevat koppelingen naar informatie hierover.

Voor toegang tot Dell Download Center klikt u op de volgende koppeling:

Om toegang te krijgen tot de pagina Dell applicaties en software klikt u op de volgende koppeling:

Software verkocht bij uw systeem:

Dit gedeelte bevat informatie over vooraf geïnstalleerde software die bij uw systeem werd verkocht.

Sommige software die u bij aanschaf van uw computer hebt gekocht, moet worden gedownload als uw systeem wordt geleverd.
U kunt hiervoor Dell Digital Delivery gebruiken. U vindt meer informatie op de onderstaande koppelingen:

Opmerking: De onderstaande softwarekoppelingen vallen onder de ProSupport-garantie

Beveiliging en codering

Dit gedeelte bevat koppelingen naar informatie over beveiliging en codering op uw Dell systeem.

Dell Data Protection | Access (DDPA)
Dell Data Protection - Encryption (DDPE)

Antivirus

Om toegang te krijgen tot de pagina Support op het gebied van beveiliging en virussen klikt u op de volgende koppeling:

Mogelijk is er al een antivirusprogramma op uw systeem geïnstalleerd. Meer informatie
vindt u op de onderstaande koppeling

Meer informatie over virussen, spyware en malware vindt u
op de onderstaande koppelingen:

Als u hulp nodig hebt bij een onderwerp dat niet in deze handleiding behandeld is, kunt u in het zoekvak rechtsboven op deze pagina meer hulp zoeken

Artikel-id: SLN306919

Laatste wijzigingsdatum: 20-08-2018 09:07