Přeskočit na hlavní obsah
  • Vkládejte objednávky snadno a rychle
  • Zobrazit objednávky a sledovat stav expedice
  • Vytvořte a přistupujte k seznamu svých produktů
  • Spravujte své profily, produkty a kontakty na úrovni produktů na stránkách Dell EMC pomocí správy společnosti.

Proč se stávající monitor nepřipojí k novému počítači Dell

Shrnutí: Tento článek popisuje, proč se s počítačem nemusí dodávat žádné adaptéry DisplayPort, HDMI ani jiné.

Tento článek byl zřejmě přeložen automaticky. Máte-li připomínky k jeho kvalitě, informujte nás pomocí formuláře ve spodní části stránky.

Obsah článku


Příznaky

Dotčené produkty:

  • Monitory Dell

S počítačem nebyl dodán žádný adaptér DisplayPort, HDMI ani jiný

Počítače se často kupují jako náhrada za stávající počítačové instalace, které nevyžadují výměnu displeje LCD. Kvůli změnám výchozích grafických portů v novějších počítačích se často stává, že k vytvoření nezbytných spojení mezi počítačem a stávajícím displejem LCD jsou zapotřebí kabely nebo adaptéry.

Většina počítačů se dnes dodává s porty DisplayPortTento hypertextový odkaz vás zavede na webové stránky mimo společnost Dell Technologies. nebo High Definition Multi-media Interface (HDMI)Tento hypertextový odkaz vás zavede na webové stránky mimo společnost Dell Technologies. jako primárními videovýstupy a mohou postrádat starší připojení VGA (Video Graphics Array) Tento hypertextový odkaz vás zavede na webové stránky mimo společnost Dell Technologies. a DVI (Digital Video Interface),Tento hypertextový odkaz vás zavede na webové stránky mimo společnost Dell Technologies. která jsou většině koncových uživatelů známější. V jiných případech se používají konfigurace s více displeji, které postrádají vhodná připojení pro druhý nebo více displejů.

Příčina

Není k dispozici

Řešení

Možnosti připojení novějších počítačových grafických adaptérů

Společnost Dell nabízí svým zákazníkům širokou škálu možností připojení, které lze zakoupit na webových stránkách společnosti Dell:

  • Adaptér DisplayPort na High-Definition Multimedia Interface (HDMI)
  • Adaptér DisplayPort na VGA
  • Adaptér DVI-I na VGA
Poznámka:
  • Použití kabelového adaptéru není podporováno ve všech konfiguracích. Některé grafické adaptéry mohou vyžadovat specifické připojení adaptéru nebo kabelu.
  • Je-li váš displej starší než 5 let, důrazně doporučujeme, abyste při nákupu nového počítače zvážili pořízení nového displeje, abyste měli jistotu, že bude displej s počítačem kompatibilní.

Vlastnosti článku


Dotčený produkt

Desktops & All-in-Ones, E-Port, E-Port Plus

Datum posledního vydání

06 bře 2024

Verze

7

Typ článku

Solution