• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Kom i gang med Dell Venue 8 Pro

Oversigt: Se oplysningerne om, hvordan du tager din Dell Venue 8 Pro ud af kassen og starter den op første gang.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Symptomer

Indholdsfortegnelse:

1. Kom i gang med Dell Venue 8 Pro-tabletten

Denne artikel vil føre dig gennem oplevelsen af at tage din Dell Venue 8 Pro ud af kassen og starte den op første gang.

1. Kom i gang med Dell Venue 8 Pro-tabletten

1. Find AC-adapteren og USB-til-mikro-USB-kablet, der følger med den. Sæt AC-adapteren i en stikkontakt, og sæt mikro-USB-stikket ind i porten langs den højre kant på Venue 8 Pro-tabletten. Da batteriet kan være blevet afladet under forsendelsen, skal du muligvis oplade batteriet i nogle minutter, før du starter tabletten op første gang.

SLN287243_da__11380893101592.venue8pro_power

BEMÆRK: Tabletten skal ligge lodret med webkameraet øverst. Tænd/sluk-knappen er placeret på den øverste højre kant, og knappen Windows er placeret på den øverste kant. Tryk på og slip tænd/sluk-knappen for at tænde tabletten. Windows er nogle få sekunder om at starte op.

SLN287243_da__21380893117812.venue8pro_rightedge

Tallene refererer til billedet ovenfor:
    SLN287243_da__3SG_Caption1 Micro USB-port
    SLN287243_da__4SG_Caption2 Indikator for batteriniveau
    SLN287243_da__5SG_Caption3 Tænd/sluk-knap
    SLN287243_da__6SG_Caption4 Vippekontakt for lydstyrke op/ned
    SLN287243_da__7SG_Caption5 Mikrofon
    SLN287243_da__8SG_Caption6 Micro SIM-kortplads (på LTE-model)
    SLN287243_da__9SG_Caption7 MicroSD-kortplads
  2. Det første skærmbillede, du vil se, er opsætningsskærmbilledet Region og sprog. Du vil kunne bruge rullemenuerne til følgende indstillinger:
    • Land eller region
    • App-sprog
    • Tastaturlayout
    • Tidszone

Når du har foretaget alle valg, skal du trykke på Næste.

• Det næste skærmbillede viser Microsoft Windows-licensbetingelserne. Du kan læse hele Windows-licensaftalen her. Når du er klar til at fortsætte, skal du trykke på Jeg accepterer.
  • På næste skærmbillede vil du kunne konfigurere Dell Updates (Dells opdateringer). Indtast din e-mailadresse (den behøver ikke være den samme som din Microsoft login-adresse). Du kan kontrollere de pågældende felter og vælge, om du vil modtage automatiske opdateringer fra Dell, og om du vil tillade, at din tablets servicekodeoplysninger bliver sendt til Dell Support.
  • Når du har truffet dine valg, skal du trykke på Næste, eller du kan vælge at Springe over dette trin.
  • Næste skærmbillede giver dig mulighed for at give din tablet et personligt navn. Din enhed vil blive vist på netværk med det navn, du indtaster. Enhedens navn fungerer på præcis samme måde som på en bærbar eller stationær computer, der kører med Windows 8.1. Når du har indtastet computerens navn, skal du trykke på Næste.
  • Det næste skærmbillede giver dig mulighed for at gå online. Windows viser en liste over lokalt tilgængelige, trådløse netværk. Hvis din enhed har et SIM-kort, vil dette skærmbillede også give dig mulighed for at oprette forbindelse til et bredbåndsnetværk. Når du har valgt et netværk, vil du blive bedt om at indtaste netværkets adgangskode for at logge på. Hvis du har adgang til din router, og den understøtter WiFi Protected Setup (WPS), skal du følge anvisningerne for at oprette forbindelse via WPS.
  • På næste skærmbillede kan du vælge, om du vil bruge Ekspresindstillinger, som letter konfigurationen, eller du kan vælge at Brugertilpasse dine Windows-indstillinger, hvis du har erfaring med brugen af Windows 8 eller 8.1.
  • Næste skærmbillede giver dig mulighed for at konfigurere din Windows-konto. Hvis du allerede har en Windows-konto, skal du indtaste dine e-mailadresse og adgangskoden. Du vil blive bedt om at indtaste en godkendelseskode, der sendes til denne e-mailkonto. Hvis du ikke har en Windows-konto, kan du konfigurere én ved at starte fra dette skærmbillede.
  • Næste skærmbillede giver dig mulighed for at konfigurere skyindstillinger på Microsofts OneDrive. Du kan gemme dine oplysninger sikkert på OneDrive, som vil gøre det nemt at sikkerhedskopiere og gendanne dine data. Du kan vælge at Springe over dette trin, hvis du ønsker det.
  • Du bør nu være på den moderne brugergrænseflade Windows 8.1. Du kan trykke på flisen Skrivebord for at omdanne Windows til den traditionelle skrivebordstypografi.
  • Klik her for at få mere at vide om brugen af Windows 8.

Berørt produkt

Venue 5830 Pro

Sidste udgivelsesdato

21 feb. 2021