• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Dell-dockingstationer, der er kompatible med Windows 10

Oversigt: Oplysninger om, hvilke dockingstationer af mærket Dell der understøttes af Windows 10.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Løsning

Denne artikel indeholder oplysninger om "Support til Dell-dockingstationer i Windows 10".

Hvilke Dell-dockingstationer understøttes af Windows 10

Nogle brugere af Dell-systemer har rapporteret problemer med en dockingstation efter opgradering til Windows 10.

SLN298676_da__1icon Bemærk: Dell Wireless Dock (D5000) er ikke kompatibel med Windows 10.

Kompatible dockingløsninger

Følgende dockingløsninger er kompatible med Windows 10.

• Dell Wireless Dock (WLD15)(WiGig)
  • Dell-dockingstation-USB 3.0 (D3100)
  • Dell 4-i-1-adapter (DA100 - USB 3.0)
  • Dell 4-i-1-adapter (DA200 - USB Type C)
  • Dell 4-i-1-adapter (DA300 - USB Type C)
  • Dell-skærmfod med USB 3.0 Dock (MKS14)
  • Dell SuperSpeed USB-dock (D3000) (driveropdatering påkrævet)
  • E-Port og E-Port II (portreplikator PR03X)
  • E-Port Plus og E-Port Plus II (avanceret portreplikator PR02X)
  • Dell Dock (WD15)
  • Dell Thunderbolt Dock (TB16)
  • Dell Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock: TB18DC
  • Dell Venue Pro 11 Tablet-dockingstation

Du finder drivere til din dock via dette link til Dells supportwebsted, under fanen Søg efter et produkt skal du klikke på Vis produkter og derefter klikke på Elektronik og tilbehør, klik på Dockingstationer, og vælg derefter din Dell-dockingstation. Når du har valgt din dockmodel, skal du klikke på linket Drivere og downloads, hvorefter de drivere, der er tilgængelige for den pågældende dock, vises.

SLN298676_da__1icon Bemærk: Dell Wireless Dock (D5000) er ikke kompatibel med Windows 10.

Hvis din dockmodel ikke er anført, er hardwaren ikke blevet testet, og driverne er ikke blevet opdateret til den pågældende model. Dell kan ikke anbefale en opgradering til Windows 10. Hvis du ønsker at fortsætte med en opgradering til Windows 10 på en dock, der ikke er blevet testet, tilbyder Microsoft oplysninger om og support til opgradering via deres websted for opgradering SLN298676_da__3iC_External_Link_BD_v1.

Egenskaber for artikel

Berørt produkt
Operating Systems, Dell Dock WD15, Dell SuperSpeed USB 3.0 Docking Station, Dell Thunderbolt Dock TB16, Dell Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC, Dell Adapter DA100 – USB 3.0 to HDMI/VGA/Ethernet/USB 2.0 , Dell Adapter - USB-C to HDMI/VGA/Ethernet/USB 3.0 DA200, Dell USB3.0 dock D3100, Dell Adapter - Dell USB-C Mobile Adapter - DA300, Dell Wireless Dock, Dell Wireless Docking Station WLD15, Dimension 3100C, E-Port, E-Port Plus ...
Sidste udgivelsesdato

21 feb. 2021