Dell-dockingstationer, der er kompatible med Windows 10

Denne artikel indeholder oplysninger om "Support til Dell-dockingstationer i Windows 10".

Hvilke Dell-dockingstationer understøttes af Windows 10

Nogle brugere af Dell-systemer har rapporteret problemer med en dockingstation efter opgradering til Windows 10.

Bemærk: Dell Wireless Dock (D5000) er ikke kompatibel med Windows 10.

Kompatible dockingløsninger

Følgende dockingløsninger er kompatible med Windows 10.

• Dell Wireless Dock (WLD15)(WiGig)
  • Dell-dockingstation-USB 3.0 (D3100)
  • Dell 4-i-1-adapter (DA100 - USB 3.0)
  • Dell 4-i-1-adapter (DA200 - USB Type C)
  • Dell 4-i-1-adapter (DA300 - USB Type C)
  • Dell-skærmfod med USB 3.0 Dock (MKS14)
  • Dell SuperSpeed USB-dock (D3000) (driveropdatering påkrævet)
  • E-Port og E-Port II (portreplikator PR03X)
  • E-Port Plus og E-Port Plus II (avanceret portreplikator PR02X)
  • Dell Dock (WD15)
  • Dell Thunderbolt Dock (TB16)
  • Dell Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock: TB18DC
  • Dell Venue Pro 11 Tablet-dockingstation

Du finder drivere til din dock via dette link til Dells supportwebsted, under fanen Søg efter et produkt skal du klikke på Vis produkter og derefter klikke på Elektronik og tilbehør, klik på Dockingstationer, og vælg derefter din Dell-dockingstation. Når du har valgt din dockmodel, skal du klikke på linket Drivere og downloads, hvorefter de drivere, der er tilgængelige for den pågældende dock, vises.

Bemærk: Dell Wireless Dock (D5000) er ikke kompatibel med Windows 10.

Hvis din dockmodel ikke er anført, er hardwaren ikke blevet testet, og driverne er ikke blevet opdateret til den pågældende model. Dell kan ikke anbefale en opgradering til Windows 10. Hvis du ønsker at fortsætte med en opgradering til Windows 10 på en dock, der ikke er blevet testet, tilbyder Microsoft oplysninger om og support til opgradering via deres websted for opgradering Ekstern forbindelse.

Artikelnummer: SLN298676

Sidste ændringsdato: 23.10.2019 02.46