• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

VMware-ofte stillede spørgsmål om Network Load Balancing 802.3 ad LACP

Oversigt: Denne artikel indeholder oplysninger om ESX/ESXi Load Balancing 802.3 ad LACP.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Symptomer

Ofte stillede spørgsmål om ESX/ESXi belastningsjustering

For VMware vSphere, der kombinerer flere netværks links, kan du gøre med IEEE 802.3 ad standard. IEEE 802.3-annoncen kan konfigureres til at understøtte statisk og dynamisk link-sammenlægning.

Årsag

Ingen oplysninger om årsag.

Løsning

Understøtter VMware 3. x-5,0 support 802.3 ad Dynamic?

Ikke før VMware ESXi 5,1 er 802.3 ad-dynamisk understøttet og derefter kun på en vShereed switch (vDS), som er forklaret i denne VMware KB-artikel: (1010270)

Baggrundsinformation

IEEE 802.3 ad statisk: (Understøttes på VMware ESX/ESXi 3. x-5. x på Vswitche og vDS). Statisk link-sammenlægning er konfigureret individuelt på værter eller switche, og der sker ingen automatiske forhandlinger mellem de to slutpunkter. Statisk link-sammenlægning registrerer ikke kabler eller konfigurationsproblemer og eventuelle switch-port-fejl, der ikke medfører tab af linkstatus.

1. Sørg for, at alle standby-og ubrugte adaptere enten er føjet til aktive adaptere eller fjernet fra vSwitch.
  2. Konfigurere politikken for vSwitch belastningsjustering til at dirigere baseret på IP-hash.
    • Bemærk: Hvis dette er en service konsol, kan du løse forbindelsen, indtil switchen er konfigureret.
  3. Opret den statiske LAG på Cisco-switchen
  4. Opret en ny port-kanal grænseflade
  5. Cisco-3560(config)# interface port-channel  1
  6. Cisco-3560 (Config-if) #description NIC team for ESX Server
  7. Cisco-3560(config-if)#exit
  8. Føj grænsefladerne til port-kanalen < > Cisco-3560 (config) #interface FastEthernet0/0Cisco-3560 (Config-if) #description ESX vSwitch1 port-kanal GroupCisco-3560 (Config-if) #channel-gruppe 1-tilstand onCisco-3560 (Config-if) #exitCisco-3560 (config) #interface FastEthernet0/1Cisco-3560 (Config-if) #description ESX vSwitch1 port-kanal GroupCisco-3560 (Config-if) #channel-gruppe 1-tilstand onCisco-3560 (Config-if) # ^ ZCisco-3560 # Copy Running-config start-config

Aktiverer routing baseret på IP hash uden 802.ad-Sammenlægnings-eller vise-omvendt afbrudt netværk?
Ja, hvis du skal aktivere 802.ad statisk tilstand og konfigurere vSwitch, så den kan dirigeres baseret på IP hash, konfigurere Route baseret på IP hash-indgangs ESX/ESXi først og derefter aktivere LAG på det fysiske netværk. Du vil afløse forbindelsen til ESX/ESXi-værten midlertidigt, indtil du konfigurerer phyical-siden.

Under støtter VMware andre algoritmer end IP hash ved brug af EtherChannel?
Nej, kun Route baseret på IP hash understøttes, når de konfigureres baseret på EtherChannel.

Hvor mange EtherChannels findes per vSwitch eller vSphere distribueret switch (vDS)?
Kun et EtherChannel pr. vSwitch eller vDS.

Kan jeg bruge Beacon-Bing sammen med IP hash belastningsjustering?
Nej. Beacon-test med IP hash belastningsjustering er ikke understøttet. Beacon-testen er mest nyttig i forbindelse med registrering af netværksfejl, der ikke resulterer i en tilstand for link ned. Det kan være en fejlkonfiguration, som resulterer i linket, der stadig er opbrugt, men ikke fungerer som forventet.
Se http://www.VMware.com/files/PDF/virtual_networking_concepts.pdf for at få flere oplysninger.

Kan jeg konfigurere standby eller ubrugte uplinks, når du bruger IP hash?
Du må ikke konfigurere standby eller ubrugte uplinks med IP HASH-belastningsudligning. IEEE 802.3 ad dynamisk: Kun understøttes i ESXi 5,1-vDS. Se VMware KB artikel "ESX/ESXi værts krav for Link Aggregation" (1001938) for at få flere oplysninger.

• Bruger channelprotocol LACP til at forhandle kanalen mellem vSwitch og pSwitch.
  • Bruger port-LACP kanal til at definere kanalen
  • Bruger port-LACP-tilstand indstillet til aktiv

Pior til ESXi 5,1 VMware kun understøttet statisk Link Aggregation. Med ESXi 5,1 dynamisk LACP understøttes kun vSphere distribuerede switche (vDS). Statiske LAG understøttes stadig på vSwithes og vDS. Dynamisk LACP giver yderligere support til plug and Play automatisk konfiguration og forhandling mellem vært og fysisk switch. Dynamisk LACP registrerer fejl ved fejl og kabler og genkonfigurerer automatisk kæderne.

Hvad er forskellen mellem aktiv og passiv tilstand for LACP konfiguration?
Aktiv-porten vil aktivt forhandle link tilstanden ved at starte forhandling og sende LACP rammer.
Passiv-porten er passiv tilstand og vil reagere på LACP fames, der sendes under LACP forhandling.

Referencer:
http://www.VMware.com/files/PDF/techpaper/Whats-New-VMware-vSphere-51-Network-Technical-whitepaper.pdf
http://www.Cisco.com/en/us/docs/iOS/12_2sb/feature/guide/gigeth.html
Se eksempelkonfigurationen af EtherChannel/LACP med ESXi/ESX (1004048) og aktivering eller deaktivering af LACP på en uplink-port gruppe ved hjælp af vSphere web Client (2034277

Egenskaber for artikel

Berørt produkt

Servers, PowerEdge

Sidste udgivelsesdato

01 apr. 2021

Version

Artikeltype