Feilsøke lydproblemer på Alienware-systemene

Denne artikkelen viser deg hvordan du kan feilsøke lydproblemer på Alienware-systemet.

Støttede systemer:

Bærbare Alienware-datamaskiner Stasjonære Alienware-datamaskiner

Kjør en diagnostikk av lydkortet først

Anbefalt feilsøking

Hvis enheten du ser etter, ikke vises på listen, må du gjøre følgende:

1. Spill av en musikkfil eller en video med lyd.
  2. Kontroller at volumet ikke er dempet

• Klikk-ikonet nederst til høyre på skjermen
    • Klikk på -ikonet for å dempe og fjerne dempingen av høyttalerne

Lyd dempet Lyd ikke dempet

Merk: En grønn søyle bør gå opp og ned som vist på bildet ovenfor, når lyden spilles av. Hvis lyden er dempet eller høyttalerne er koblet fra, er denne søylen grå.

3. Angi riktige avspillingsenheter

• Høyreklikk-ikonet nederst til høyre på skjermen
    • Klikk på Avspillingsenheter

Alle avspillingsenheter, som høyttalere, digitale utganger eller TV-en, bør være oppført her

• Høyreklikk på enheten du vil spille av lyd fra
    • Klikk på Angi som standardenhet
    • Høyreklikk-ikonet nederst til høyre på skjermen
    • Klikk på Avspillingsenheter
    • Høyreklikk på midten av skjermen
    • Klikk på Vis deaktiverte enheter og Vis frakoblede enheter
    • Høyreklikk på avspillingsenheten du vil ha
    • Klikk på Aktiver

4. Kontroller konfigurasjonen for høyttalerne/hodetelefonene

• Høyreklikk-ikonet nederst til høyre på skjermen
    • Klikk på Avspillingsenheter
    • Høyreklikk på høyttalerne
    • Klikk på Konfigurer høyttalere.
    • Følg installasjonsveiviseren

5. Avinstaller lyddriveren fra Programmer og funksjoner i kontrollpanelet i Windows.

Den heter Realtek Audio, Sound Blaster Recon 3Di eller Alienware Audio , avhengig av systemmodellen

6. Kontroller at systemets BIOS er oppdatert. Følg artikkelen vår om How to run a BIOS update on an Alienware Computer (Slik kjører du en BIOS-oppdatering på en Alienware-datamaskin)
  7. Last ned og installer den nyeste lyddriveren fra driversiden
  8. Prøv hodetelefoner eller andre høyttalersett
  9. Kontroller at høyttalerne er koblet til på riktig måte. Kontroller spesifikasjonene for systemet i artikkelen Top Solutions for your Alienware (De beste løsningene for Alienware-systemet ditt)
  1. Kontroller konfigurasjonen for høyttalerne/hodetelefonene

• Høyreklikk-ikonet nederst til høyre på skjermen
    • Klikk på Avspillingsenheter
    • Høyreklikk på høyttalerne
    • Klikk på Konfigurer høyttalere.
    • Følg installasjonsveiviseren

2. Kontroller at systemets BIOS er oppdatert. Følg artikkelen vår om How to run a BIOS update on an Alienware Computer (Slik kjører du en BIOS-oppdatering på en Alienware-datamaskin)
  3. Last ned og installer den nyeste lyddriveren fra driversiden
  4. Prøv hodetelefoner eller andre høyttalersett
  5. Kontroller at høyttalerne er koblet til på riktig måte. Kontroller spesifikasjonene for systemet i artikkelen Top Solutions for your Alienware (De beste løsningene for Alienware-systemet ditt)

Kjør en diagnostikk av mikrofonen først

1. Høyreklikk-ikonet nederst til høyre på skjermen
  2. Klikk på Innspillingsenheter
  3. Høyreklikk på mikrofonen eller hodetelefonsettet
  4. Klikk på Angi som standardenhet
  5. Høyreklikk på mikrofonen eller hodetelefonsettet
  6. Klikk på Egenskaper.
  7. Gå til kategorien Nivåer
  8. Juster nivåene etter dine behov, og klikk på Ok når du er ferdig

Tilbake til toppen

Finner du ikke det du leter etter?
Kontakt ekspertene våre på:

Twitter AlienwareServices Facebook Alienware Arena

Hurtigtipsinnhold utgis av Dells kundestøttemedarbeidere, som løser problemer på daglig basis. For at hurtigtipsene skal utgis raskt kan det hende at de bare representerer delløsninger eller midlertidige løsninger som fremdeles er i utvikling eller som venter på bekreftelse på at de løser problemet. Disse hurtigtipsene er ikke gjennomgått, validert eller godkjent av Dell og bør derfor brukes med forsiktighet. Dell skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap, inkludert, men ikke begrenset til, tap av data, tap av fortjeneste eller tap av inntekter som kan ramme kunder ved bruk av eventuelle fremgangsmåter eller råd som er lagt frem i hurtigtipsene

Artikkel-ID: SLN117556

Dato sist endret: 20/07/2018 12:48 PM