• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Mus

En mus er en af de primære inputenheder til en computer, der giver dig mulighed for at styre markøren eller pilen, så du kan vælge tekst, ikoner, filer og meget mere. En mus kan tilsluttes en computer via USB, Bluetooth eller en dedikeret trådløs USB-dongle. Hvis du oplever nogen af følgende symptomer, kan de foreslåede lyntrin måske hjælpe.

• Markøren bevæger sig langsomt eller uregelmæssigt.
  • Markøren bevæger sig ikke eller reagerer ikke, når du klikker på museknapperne.
  • Markøren forsvinder.

Følg disse lyntrin for at løse dit problem med musen

Prøv hvert trin, og se, om det løser problemet med musen. Hvis det ikke løste problemet, skal du gå videre til næste trin.

Løsning 1: Sæt musestikket i computeren igen

Dit USB-kabel Figur 1 eller din trådløse USB-modtager Figur 2 har muligvis løsnet sig. Ved at sætte stikket ordentligt på plads sikres en god dataoverførsel.

Figur 1: USB-kabelforbindelse
Figur 2: Trådløs USB-modtager

Løsning 2: Sæt nye batterier i, når du bruger en trådløs mus eller Bluetooth-mus

Ved normal brug af musen aflades batterierne. Dette kan medføre, at computeren og musen mister forbindelsen. Udskiftning af batterierne med nye vil genetablere en stærk forbindelse.

Se Dell-vidensartiklen Manualer og dokumentation til dit Dell-produkt for at få oplysninger om, hvordan du udskifter batterierne i din trådløse mus eller Bluetooth-mus.

Løsning 3: Gem eventuelle data, luk alle åbne programmer, og genstart computeren

En genstart af computeren rydder computerens hukommelse og nulstiller forbindelsen mellem computeren og musen.

1. Gem ændringer i alle åbne dokumenter.
  2. Luk alle åbne programmer.
  3. Vælg ikonet Start.
  4. Vælg ikonet Tænd/sluk.
  5. Vælg Genstart.

Kontrollér, at musen fungerer korrekt, når computeren er helt færdig med opstarten.

Løsning 4: Optimer din Dell-computer ved hjælp af SupportAssist-programmet

Dette program sikrer, at din computer har de nyeste Dell-driveropdateringer og kontrollerer indstillinger for at holde din computer effektiv og pålidelig.

1. Tryk på og hold tasten Windows (Windows-knappen) nede, og tryk derefter på tasten Q.
  2. Indtast SupportAssist i søgefeltet.
  3. Tryk på SupportAssist (app) på resultatlisten på figur 3
    BEMÆRK: Hvis SupportAssist ikke vises i søgeresultaterne, skal du gå til siden SupportAssist for Home PCs for at downloade og installere SupportAssist. Figur 3: SupportAssist-søgeresultater
  4. Klik på Start nu for at køre testene, figur 4.
    BEMÆRK: Du kan trykke eller klikke på pil ned og derefter køre en individuel test. Dell anbefaler, at du kører en komplet computertestFigur 4: SupportAssist-hovedskærm
  5. SupportAssist kører testene én efter én og leverer resultaterne samt forslag til handlinger.

Løsning 5: Download og installer de nyeste opdateringer til Windows-operativsystemet

Med installation af de nyeste opdateringer til operativsystemet på din Windows-computer sikrer du, at computeren forbliver effektiv og pålidelig.

Se Microsofts vidensartikel Hent den nyeste Windows-opdatering for at få oplysninger om, hvordan du får de nyeste Windows-opdateringer på din computer.

Løsning 6: Kør diagnosticering af musen

Når du kører diagnosticering af musen, sikres det, at musen og den hardware, der understøtter den, fungerer korrekt.

For at køre diagnosticeringen skal du gå til siden SupportAssist-test af musens hardware (testen starter automatisk).

Hvis testen mislykkes, skal du kontakte Dells tekniske support.

Hvis disse lyntrin ikke løste dit problem, kan du finde mere detaljerede oplysninger i afsnittet Yderligere ressourcer. Du kan også søge efter indhold, der er relateret til problemet, ved hjælp af søgelinjen øverst på denne side.

Videoressourcer

How to Connect Bluetooth Device to your PC in Windows 11

To connect a Bluetooth device to a Windows 11 PC, first turn on the device and ensure it's within range and has sufficient charge. Then, on the PC, go to "Bluetooth and other devices settings" and click "Add device". Select the Bluetooth device from the list and click "Connect". If necessary, confirm a PIN code. Once paired, the device should be visible under "Audio" or "Other devices" and can be connected by clicking "Connect". If the device is not listed, repeat the pairing process or contact @DellCares on Twitter for assistance.

For more information, take a look at: Bluetooth

How to Run the Bluetooth Troubleshooter

To troubleshoot Bluetooth issues on Windows, run the Bluetooth troubleshooter by searching for "Troubleshoot" in Windows search, clicking on "Additional troubleshooters", and following the on-screen instructions. If the issue persists, seek additional assistance.

Andre ressourcer

Vejledning til brug af og fejlfinding af musen
Vejledning til brug af og fejlfinding af musen
Få mere at vide om, hvordan du tilslutter, anvender og løser problemer, når dit Dell-tastatur ikke fungerer, som det skal.
Brug og fejlfinding af Dell Peripheral Manager
Dell Peripheral Manager
Dell Peripheral Manager giver dig mulighed for at konfigurere funktionerne på tastaturer, mus eller eksterne webkameraer fra Dell.
Brug og fejlfinding af Dell Peripheral Manager
Download og installer den nyeste driver til trådløs Bluetooth
Få mere at vide om, hvordan du downloader og installerer den nyeste Bluetooth-driver på en Dell-computer, der kører Windows.
Vejledning til fejlfinding og brug af Bluetooth
Vejledning til fejlfinding og brug af Bluetooth
Lær, hvordan du parrer (tilslutter) Dell Bluetooth-kompatible computere med Dell Bluetooth-tilbehør og foretager fejlfinding af Bluetooth-problemer, du kan komme ud for.