• Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Ontdek SupportAssist for Home PCs

Geautomatiseerde, proactieve en voorspellende support waarvan u niet wist dat u die nodig had

Hebt u ooit nagedacht over de status van uw pc? SupportAssist is onze slimme technologie die we vooraf op uw pc hebben geïnstalleerd zodat deze als nieuw blijft werken. Het verwijdert virussen, detecteert problemen, optimaliseert instellingen en vertelt u wanneer u updates moet uitvoeren. Voor de beste voorspellende en proactieve probleemoplossing met SupportAssist kunt u uw support verhogen met Premium Support Plus. Raadpleeg onze gebruikershandleiding voor een volledig overzicht van wat u krijgt.

SupportAssist is op de meeste Dell pc's met Windows geïnstalleerd. U kunt dit vinden door te zoeken op SupportAssist in het startmenu van Windows. Als u SupportAssist niet op uw pc vindt, kunt u het hier downloaden.

SupportAssist downloaden SupportAssist downloaden

Voor klanten die hun systemen centraal vanuit de cloud willen beheren, maakt u verbinding met SupportAssist for Business PCs via TechDirect voor modern pc-beheer.

SupportAssist op uw pc vinden

SupportAssist is op de meeste Dell pc's met Windows geïnstalleerd. U kunt dit vinden door te zoeken op SupportAssist in het startmenu van Windows.

Problemen worden sneller opgelost met SupportAssist

SupportAssist voor pc's is een slimme technologie die is ontworpen om probleemoplossing en onderbrekingen te voorkomen met behulp van geautomatiseerde, proactieve en voorspellende support. SupportAssist:
  • Werkt uw drivers en applicaties bij voor optimale pc-prestaties
  • Verwijdert virussen en met malware geïnfecteerde bestanden voordat die uw systeem kunnen beschadigen.
  • Scant de hardware van uw pc om problemen te vinden en biedt proactieve en voorspellende support.
  • Schoont bestanden op, stemt prestaties af en past de netwerkinstellingen aan om de snelheid, storageruimte en stabiliteit te optimaliseren.

Met Premium Support Plus of ProSupport Plus kan SupportAssist zelfs een probleem voorspellen voordat het zich voordoet, waardoor u tijd hebt om een back-up te maken van uw foto's en belangrijke bestanden. Voorspellende foutdetectie is er voor harde schijven, thermische prestaties, SSD's, accu's en ventilatoren.

SupportAssist

Houd uw pc up-to-date

SupportAssist scant automatisch uw pc om updates te detecteren die beschikbaar zijn voor uw drivers en Dell applicaties die op uw pc zijn geïnstalleerd. U wordt proactief op de hoogte gesteld wanneer er een update beschikbaar is. Om in actie te komen, opent u SupportAssist en selecteert u bij de tegel Drivers en downloads de gewenste updates en klikt u op Installeren.

SupportAssist

Technische handleidingen

Raadpleeg onze supportpagina voor uitgebreide gebruikershandleidingen, releaseopmerkingen en veelgestelde vragen.
www.dell.com/support/home/product-support/product/dell-supportassist-pcs-tablets/docs

Premium Support Plus

Elke Dell pc wordt geleverd met een basisgarantie, maar voor de ultieme support kunt u upgraden naar Premium Support Plus voor 24/7 support die reparatie bij ongevallen dekt, geautomatiseerde functies die virussen en malware detecteren en verwijderen, en proactieve en voorspellende probleemoplossing.

Dell Migrate

Dell Migrate maakt het eenvoudiger dan ooit om belangrijke bestanden en persoonlijke instellingen van uw oude pc naar uw nieuwe Dell pc over te zetten met Dell Data Assistant. Hier vindt u meer informatie over onze migratieservices en stapsgewijze instructies.

SupportAssist helpt u zelfs wanneer u niet kunt opstarten naar het besturingssysteem

SupportAssist OS Recovery is in de fabriek geïnstalleerd op ondersteunde Dell systemen en vereist geen aanvullende serviceplannen. Dit biedt een herstelomgeving die bestaat uit tools voor het diagnosticeren en oplossen van problemen die kunnen optreden voordat uw computer naar het besturingssysteem opstart. Wanneer uw computer zelfs na meerdere keren niet naar het besturingssysteem kan opstarten, wordt SupportAssist OS Recovery automatisch geopend. In de herstelomgeving kunt u hardwareproblemen diagnosticeren, uw computer repareren, een back-up van uw bestanden maken of uw computer terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Meer informatie vindt u in de gebruikershandleiding voor SupportAssist OS Recovery.

Minimale pc-vereisten

• Besturingssysteem: Microsoft Windows versie 1809 en hoger (alleen 64-bits) of Microsoft Windows 11
  • Geheugen: 2 GB voor Windows 10 en 4 GB voor Windows 11
  • Vrije ruimte op harde schijf: 1 Gigabyte (GB)
  • Webbrowser: Microsoft Edge, Google Chrome
  • Software: Microsoft .NET Framework 4.7.2 en .NET Core Runtime 6.0.9. OPMERKING: Als u .NET Core Runtime 6.0.9 niet hebt, installeert SupportAssist de nieuwste versie op uw pc.
  • Connectiviteit: internettoegang vereist
  • Netwerkpoorten: 5700 - om de gebruikersinterface van SupportAssist te openen, 9012 - om te communiceren met Dell SupportAssist service, 8883, 8884, 8885 of 8886 - om te communiceren met de Dell supportwebsite, 28283 - om uw Dell pc te koppelen met een andere pc voor datamigratie, 28100-28700 - om uw data vanaf elke andere pc naar uw Dell pc te migreren

Ontdek meer hulpbronnen

Videobronnen

Onze uitgebreide video's bieden stap-voor-stap support en informatie om veelgestelde vragen op te lossen. Video's zijn in het Engels. Ondertiteling beschikbaar voor sommige talen.

Welcome to SupportAssist for Home PCs

Dell SupportAssist is your single source for PC help available with the purchase of Dell PCs. Learn how to access SupportAssist, check your software and hardware health, view your service plan details, request support, update drivers and more to keep your PC running at its best.
SupportAssist for home PCs - Drivers and Downloads feature

I’d like to introduce you to SupportAssist, created by Dell for you. It’s like having your very own Dell expert inside your system, here to help whenever you need it. Keeping your drivers and downloads updated helps keep your PC performing smoothly. This video covers the “Drivers and Downloads” feature, which will scan for updates and allow you to easily install them. Learn more: //dell.to/3klNk5l

Andere bronnen

Secure Connect Gateway
Bekijk onze connectiviteitsoplossing voor bedrijven
Supportbibliotheek
Toegang tot al onze knowledge base-artikelen
Videoafspeellijst
Videoafspeellijst (in het Engels)
Bekijk onze afspeellijst servicestechnologieën