Hopp til hovedinnhold
  • Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Feilsøk Windows 10

Få hjelp og veiledninger for å løse problemer på Dell-enheter som kjører Windows 10.

Tilkoblingsmuligheter

Kontoer

Ytelsesproblemer

Video og lyd
Oppstart

Installere på nytt og gjenoppretting

Tilgjengelige drivere

Video
De innholdsrike videoene våre tilbyr trinnvis støtte og informasjon for å løse forespørselen din. Videoene er på engelsk. Teksting er tilgjengelig for enkelte språk. Du finner flere videoer i Videobiblioteket.

Andre ressurser

Støttebibliotek
Støttebibliotek
Få tilgang til alle artiklene i kunnskapsbasen Støttebibliotek
Windows operativsystemer
Windows operativsystemer
Få støtte for andre Windows produkter Windows operativsystemer
Windows 10
Lær å bruke Windows 10
Finn nyttig informasjon og tips Lær å bruke Windows 10
Oppgradering og oppdateringer for Windows 10
Oppgradering og oppdateringer for Windows 10
Oppdater Windows 10 Oppgradering og oppdateringer for Windows 10