Batteri

Finn ut hvordan du bruker og feilsøker problemer med batterier til bærbare Dell PC-er. Du finner informasjon om diagnostikktester, feilsøkingstrinn, veiledninger og relevante støttevideoer for hjelp.

Diagnostikktester
Feilsøking
Veiledning og generell informasjon
Laste ned programvare og drivere
  • Vi anbefaler at du har de nyeste driverne og programvareoppdateringene på PC-en, da disse kan inneholde forbedringer som opprettholder best mulig ytelse. Gå til siden Dell nedlastingssenter.
Kjøpe et batteri
  • Hvis du ønsker å kjøpe nytt batteri for bærbar PC fra Dell, kan du gå til siden Dell-batterier og adaptere for en liste over kompatible alternativer
  • Enkelte Dell-systemer har ikke avtakbare batterier. Dell tilbyr en batteribyttetjeneste mot et gebyr. Hvis du vil ha mer informasjon om batteribyttetjenesten vår, kan du klikke her
Grafikkort
De innholdsrike videoene våre tilbyr trinnvis støtte og informasjon for å løse forespørselen din. Videoene er på engelsk. Teksting er tilgjengelig for enkelte språk. Du finner flere videoer i Videobiblioteket.