Dell EMC Enterprise-operativsystemer

Støtte for operativsystemet for Microsoft Windows-server

Dell EMC samarbeider i stor utstrekning med Microsoft for å sikre konsekvent og pålitelig ytelse for Microsoft-operativsystemene som kjører på Dell EMC PowerEdge-servere.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvilke operativsystemer som støttes for Microsoft-serveren på bestemte PowerEdge-modeller, kan du klikke her.

Hvis du vil ha informasjon om feilsøking av operativsystemer for Microsoft-serveren, kan du klikke her.

Systemstøtte for Linux-operativsystemet

Dell EMC har omfattende ekspertise om Linux via vår dedikerte Linux-teknologi og vårt tekniske kundestøtteteam. Mange Linux-implementeringer støttes via kundestøtteavtaler om samarbeid mellom Dell EMC og våre respektive Linux-partnere. Få kundestøtte med våre kunnskapsbaseartikler.

Systemstøtte for Dell EMC Direct-operativsystemer

Dell EMC håndterer alle problemer med maskinvare og operativsystem, men videresender til partneren, hvis det er nødvendig.

Samarbeidsstøtte for operativsystem fra Dell EMC og partner

Dell EMC håndterer alle maskinvareproblemer, og gir samarbeidsstøtte (se informasjon her) sammen med Oracle for henholdsvis Oracle Linux/Oracle VM og Canonical for Ubuntu for å håndtere kundestøtte for operativsystemer. Kunder kan fortsatt ringe Kundestøttetjenester for Dell EMC for å få hjelp.

Lister over kompatibel maskinvare for partnere

Lister for partnere over maskinvarekompatibilitet for Dell EMC-servere som er kompatible med respektive operativsystemer for partnere.

Merk: Vi bekrefter utstrakt bruk av CentOS på Dell EMC-servere, og er klar over at det er en fellesskapsutviklet avledning av Red Hat Enterprise Linux som støttes av Dell. Kundestøtte for dette operativsystemet er tilgjengelig direkte fra CentOS-fellesskapet på nettstedet deres her.

Hypervisor-støtte

Du kan se kundestøtte for operativsystemet for Microsoft Hyper-V og Red Hat Enterprise Virtualization ovenfor.
  • Klikk her for å se implementeringsveiledninger for VMware ESXi
  • Klikk her for å se kompatibilitetslisten for VMware-maskinvare
  • Klikk her for å se kompatibilitetslisten for XenServer-maskinvare