• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

KVM-oppsett for Dell-skjermer – Fullstendig veiledning og tips

Moderne Dell-skjermer er integrert med en KVM-funksjon som gjør det mulig å bruke ett tastatur, én mus og én skjerm til å kontrollere to datamaskiner.

Dell-skjerm med KVM-støtte koblet til to datamaskiner, én skjerm, ett tastatur og én mus.

Hva er KVM, og hvordan kan det hjelpe meg?

KVM er et akronym for Keyboard, Video and Mouse (tastatur, video og mus). KVM-funksjonen gjør at du kan vise og jobbe med innhold på to datamaskiner med ett tastatur, én skjerm og én mus koblet til KVM-enheten.

Utvalgte Dell-skjermer støtter Auto KVM, en funksjon som automatisk bytter kontroll over til den sist tilkoblede datamaskinen.

MERK: KVM-funksjonen er bare tilgjengelig på utvalgte Dell-skjermer. Se dokumentasjonen for Dell-skjermen for å sjekke om skjermen støtter KVM-funksjonen.

Det du trenger

• En Dell-skjerm som støtter KVM
  • To enheter (stasjonære og/eller bærbare PC-er)
  • Ett tastatur og én mus
  • Videokabler som HDMI, DisplayPort eller USB-C
  • Oppstrøms USB-kabler

Hvordan konfigurerer jeg skjermen med to datamaskiner?

La oss se på hvordan vi konfigurerer enhetene sammen for å få mest mulig ut av KVM-svitsjen på Dell-skjermen.

Trinn 1 – Koble til videokabelen mellom skjermen og datamaskinene.

Koble de to datamaskinene til skjermen ved hjelp av en HDMI-, DisplayPort- eller USB-C-kabel for video.

1. Koble PC 1 til skjermen.
  2. Koble PC 2 til skjermen. Hvis PC 1 er koblet til ved hjelp av en USB-C-kabel, må du koble til PC 2 ved hjelp av en HDMI- eller DisplayPort-kabel for video.

Trinn 2 – Koble til USB-oppstrømskablene mellom skjermen og datamaskinene.

Koble de to datamaskinene til oppstrømsportene på skjermen. Dette gjør at datamaskinene gjenkjenner tastaturet og musen som er koblet til skjermen. Kompatible USB-oppstrømskabler leveres med Dell-skjermer som støtter KVM-funksjonen.

1. Koble til USB-oppstrømskabelen mellom PC 1 og skjermen.
  2. Koble til USB-oppstrømskabelen mellom PC 2 og skjermen. Hvis PC 1 er koblet til ved hjelp av en USB-C-kabel, kobler du PC 2 til skjermen ved hjelp av oppstrømskabelen for USB-B til USB-A.

Trinn 3 – Koble tastaturet og musen til skjermen.

Koble tastaturet og musen som er delt, til USB-A-nedstrømsportene på skjermen.

Trinn 4 – Konfigurer innstillingene på skjermen.

Dell-skjermen kan vise én PC om gangen (fullskjermmodus) eller vise begge PC-ene ved hjelp av modus for bilde-i-bilde eller bilde-ved-bilde.

Bruk KVM-veiviseren i Dell Display Manager. Dell Display Manager fungerer smidig med moderne Dell-skjermer og hjelper deg med å konfigurere KVM-funksjonalitet.

Du kan også bruke OSD-menyen (On-Screen Display) på skjermen til å konfigurere skjerminnstillingene. Se produktdokumentasjonen for Dell-skjermen for å finne ut hvordan du navigerer i OSD-skjermmenyen.

1. Installer og åpne Dell Display Manager.
  2. Gå til fanen Input Manager (inndatabehandling), og velg deretter KVM Wizard (veiviser for KVM).
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre oppsettsprosessen.

Diagram over to datamaskiner som er koblet til én skjerm, ett tastatur og én mus ved hjelp av KVM via Thunderbolt.

Diagram over to datamaskiner som er koblet til én skjerm, ett tastatur og én mus ved hjelp av KVM via Thunderbolt.

Vanlige spørsmål

La oss hjelpe deg med noen vanlige spørsmål relatert til KVM-oppsett på Dell-skjermer.

Hvilke Dell-skjermer støtter KVM- eller Auto KVM-funksjonen?

Hvor mange datamaskiner kan jeg koble til en Dell-skjerm som støtter KVM?

• Du kan koble to datamaskiner til en Dell-skjerm som støtter KVM-funksjonen.