Hopp til hovedinnhold
  • Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Bluetooth

bluetooth

Bluetooth er en trådløs teknologistandard med kort rekkevidde som brukes i mange enheter, for eksempel Bluetooth-tastaturer, mus, høyttalere og hodetelefoner. Hvis du opplever noen av følgende symptomer, kan de foreslåtte hurtigtrinnene hjelpe deg.

• Kan ikke pare eller koble til Bluetooth-enheter
  • Periodisk tilkoblingsproblem med Bluetooth-enheter
  • Bluetooth-enheter kobles fra

Følg disse hurtigtrinnene for å hjelpe deg med å løse Bluetooth-problemet.

Prøv hvert trinn, og kontroller om Bluetooth-problemet er løst. Hvis problemet ikke kan løses, fortsetter du til neste trinn.

Løsning 1: Kontroller at Bluetooth er på, og deaktiver flymodus.

Klikk på ikonet for Internett-status nederst til høyre på oppgavelinjen, kontroller at Bluetooth-flisen er blå og flymodusflisen hvit.
Bluetooth på-indikator

Løsning 2: Kontroller at det er nye batterier i den eksterne Bluetooth-enheten.

Løsning 3: Kontroller at avstanden mellom datamaskinen og Bluetooth-enheten du skal pare, er ti meter eller kortere.

Løsning 4: Kontroller at den nyeste driveren for Bluetooth-adapteren i datamaskinen er installert. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Laste ned og installere den nyeste trådløse Bluetooth-driveren.

Løsning 5: Optimer Dell-datamaskinen ved hjelp av SupportAssist-applikasjonen.

SupportAssist-applikasjonen holder datamaskinen i gang med optimal ytelse.
  1. Trykk på og hold nede Windows-tasten, og trykk deretter på Q-tasten.
  2. Skriv inn SupportAssist i søkeboksen.
  3. Velg SupportAssist (App) fra resultatene. (Hvis SupportAssist ikke er tilgjengelig på datamaskinen, går du videre til Løsning 6.)
     Søkeresultater for SupportAssist
  4. Klikk på Start nå for å optimere Dell-datamaskinen. SupportAssist-applikasjonen kjører og gir deg resultater og informerer om eventuelle tiltak som kreves fra din side.
    Hovedskjermbilde for SupportAssist

Løsning 6: Kontroller at datamaskinen og den eksterne Bluetooth-enheten er paret eller tilkoblet.

1. Trykk på og hold nede Windows-tasten, og trykk deretter på Q-tasten.
  2. Skriv inn Bluetooth i søkeboksen.
    a. Velg innstillinger for Bluetooth og andre enheter (Systeminnstillinger) fra resultatene.
    Søkeresultater for Bluetooth
  3. Kontroller at den eksterne Bluetooth-enheten er oppført under Inndata, Lyd eller Andre enheter.
    (Hvis den eksterne Bluetooth-enheten er oppført, men likevel ikke fungerer, velger du enheten og så Fjerne enhet, og parer så enheten på nytt.)
  4. Velg Legg til enhet
  5. Velg Bluetooth fra alternativene.
  6. Kontroller at den eksterne Bluetooth-enheten er i oppdagelsesmodus.
    (Se brukerhåndboken for Bluetooth-enheten for instruksjoner om hvordan du stiller enheten i oppdagelsesmodus.)
  7. Velg den eksterne Bluetooth-enheten du vil pare. Når parkoblingen er fullført, velger du Fullført.
    Søkeresultater for Bluetooth

Løsning 7: Kjør maskinvaretesten (på engelsk) for å sikre at Bluetooth-adapteren fungerer som den skal.

Videoer (på engelsk)

How to Connect Bluetooth Device to your PC in Windows 11

To connect a Bluetooth device to a Windows 11 PC, first turn on the device and ensure it's within range and has sufficient charge. Then, on the PC, go to "Bluetooth and other devices settings" and click "Add device". Select the Bluetooth device from the list and click "Connect". If necessary, confirm a PIN code. Once paired, the device should be visible under "Audio" or "Other devices" and can be connected by clicking "Connect". If the device is not listed, repeat the pairing process or contact @DellCares on Twitter for assistance.
How to Run the Bluetooth Troubleshooter

To troubleshoot Bluetooth issues on Windows, run the Bluetooth troubleshooter by searching for "Troubleshoot" in Windows search, clicking on "Additional troubleshooters", and following the on-screen instructions. If the issue persists, seek additional assistance.
How to update Drivers via SupportAssist

How to update Drivers via SupportAssist

Andre ressurser

diagnostisk
Bluetooth-maskinvaretest
Dell anbefaler at du kjører diagnostikk på Bluetooth-adapteren, slik at du kan påse at den fungerer som det skal.
Bluetooth
Slik parer du Bluetooth-enheter fra Dell i Windows 11 og Windows 10
Finn ut hvordan du parer en Bluetooth-aktivert Dell-datamaskin med en ekstern Bluetooth-enhet fra Dell, i tillegg til å gi grunnleggende feilsøkingshjelp.
Bluetooth
Paring og feilsøking av Bluetooth-tastaturer og -mus fra Dell
Finn ut hvordan du parer Bluetooth-tastaturer og -mus fra Dell ved hjelp av synkroniseringsknappene.
filmklapper spill av
Støttevideoer (på engelsk)
Gå til Dell-videobiblioteket vårt for å få flere støttevideoer.
Bluetooth
Parkoble en Bluetooth-enhet i Windows
Se denne Microsoft-artikkelen hvis du vil ha informasjon om hvordan du parer Bluetooth-enheter i Windows 11, 10, 8.1 og 7
Bluetooth
Veiledning for feilsøking og bruk av Bluetooth
Les om hvordan du parer (kobler) Bluetooth-aktiverte Dell-datamaskiner til Bluetooth-tilbehør fra Dell og fremgangsmåter for å løse problemer.