• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Dell Digital Delivery

Programvare på enkleste måte

Dell Digital Delivery er en enkel og ny måte å kjøpe programvare på når du kjøper en PC. Du kan automatisk laste ned og installere tilgjengelige programvaretitler på utvalgte systemer. Alt du trenger, er en Internett-tilkobling og et par minutter – så kan du dra fordel av tilpasningen Dell står for, uten å vente, og gå rett tilbake til jobben.

• Automatisk installering – du trenger ikke administrere påloggingslegitimasjon, gå til nettsteder, vente på e-poster, finne lisensinformasjon eller bruke DVD-er. Så snart du er koblet til Internett, gjør Dell Digital Delivery resten.
  • Gjenopprettingsfunksjon – uansett om du installerer en applikasjon på nytt eller gjenoppretter hele systemet, holder Dell Digital Delivery oversikt over kjøpene dine og automatiserer prosessen, slik at du slipper å lete etter riktig CD eller DVD hvis du trenger å installere på nytt i fremtiden.
  • Privat og sikkert – Dell Digital Delivery fungerer ved å koble informasjon om maskinvaren for datamaskinen til Dell-databasen for programvarelisens via en sikker, kryptert kanal. Personlig informasjon blir aldri gjort offentlig eller delt med tredjeparter, i samsvar med Dells personvernregler (på engelsk).
  • Miljøbevissthet – Dell Digital Delivery skaper mindre papir- og plastavfall, siden programvare oftest kommer innpakket i mye emballasje selv om det ikke følger med håndbøker. Dessuten slipper du å dra til butikken.

Dell Digital Delivery-applikasjonen er forhåndsinstallert på de fleste Dell-systemer. Hvis du trenger å installere applikasjonen på nytt, velger du produktet ditt fra Drivere og nedlastinger (på engelsk). Velg kategorien "Applikasjon" for å finne Dell/Alienware Digital Delivery-applikasjonen.

Dell Digital Delivery

Hvordan fungerer det?
    Dell Digital Delivery gjør det mulig å kjøpe utvalgt programvare samtidig som du bestiller datamaskinen. Når du mottar datamaskinen, blir programvaren automatisk lastet ned og installert fra Internett.
    Internett-forbindelse er nødvendig for at Dell Digital Delivery skal kunne laste ned programvaren.

Slik fungerer det:

• Velg programvare når du bestiller en ny datamaskin fra Dell.com.
  • Når du har mottatt systemet og slått det på, blir du ledet gjennom oppsettet, inkludert oppkobling til Internett. Det anbefales Internett-forbindelse med bredbånd
  • Installasjonsapplikasjonen for Dell Digital Delivery kjøres automatisk, og programvaren du har kjøpt, blir lastet ned og installert av Dell.
  • Du kommer ikke til å motta medier (CD-er eller DVD-er) eller skriftlig dokumentasjon for programvare som er kjøpt ved hjelp av Dell Digital Delivery, da en gjenopprettingsfunksjon på nett er vedlagt kjøpet.

Dell Digital Delivery

Veiledning og generell informasjon
Systemkrav
    Støttede systemer:
    • Alienware
    • Inspiron
    • Vostro
    • XPS
    • Latitude
    • OptiPlex
    • Dell Precision
    Minimumskrav for systemer som støttes:
    • Microsoft Windows 7, Windows 8.1 eller Windows 10
    • 1 GHz prosessor eller raskere
    • Minst 512 MB (megabyte) RAM
    • Minst 512 MB tilgjengelig plass på harddisken
    • Skjermoppløsning på 800 x 600
    • Skjermfarger – 256 farger
    • Internett-tilgang
Kundens personvern
    Privat og sikkert
    Dell Digital Delivery fungerer ved å koble informasjon om maskinvaren for datamaskinen til Dell-databasen for programvarelisens via en sikker, kryptert kanal. Personlig informasjon blir aldri gjort offentlig eller delt med tredjeparter, i samsvar med Dells retningslinjer for personvern.
    Kundens personvern er svært viktig for Dell.
    Dell vil ikke samle inn noen informasjon om bruk av datamaskinen utenfor Dell-støtteverktøyet, for eksempel Internett-bruk eller personlige filer. I tillegg vil vi ikke selge noen informasjon som vi samler inn i forbindelse med Dell-støtteverktøyet, eller på annen måte gjøre informasjonen tilgjengelig for kommersielle formål.
    Dells retningslinjer for personvern gjelder for informasjon som er samlet inn av Dell-støtteverktøyet. Hvis du vil se Dells personvernregler , kan du klikke her (på engelsk).
Grafikkort
De innholdsrike videoene våre tilbyr trinnvis støtte og informasjon for å løse forespørselen din.

Du finner flere videoer i Videobiblioteket. Videoene er på engelsk. Teksting er tilgjengelig for enkelte språk.

Andre ressurser

Støttebibliotek
Støttebibliotek
Få tilgang til alle artiklene i kunnskapsbasen.
esupport-picture-2
Dell-nedlastingssenter
Installer programvaren på nytt, eller hent programvaren du akkurat har kjøpt.