Přeskočit na hlavní obsah
  • Vkládejte objednávky snadno a rychle
  • Zobrazit objednávky a sledovat stav expedice
  • Vytvořte a přistupujte k seznamu svých produktů
  • Spravujte své profily, produkty a kontakty na úrovni produktů na stránkách Dell EMC pomocí správy společnosti.

Pokyny ke konektivitě monitorů Dell a počítačových platforem a grafických karet Dell

Shrnutí: Důležité informace o doporučené délce kabelu pro monitor Dell a pokyny pro připojení počítače a grafické karty.

Tento článek byl zřejmě přeložen automaticky. Máte-li připomínky k jeho kvalitě, informujte nás pomocí formuláře ve spodní části stránky.

Obsah článku


Příznaky


Podle níže uvedených pokynů najdete délky kabelů monitorů, platformy počítačů Dell a grafické připojení.


Doporučená délka kabelu monitoru Dell

SLN317862_en_US__1icon Podpora videokabelů na monitorech Dell: Monitory Dell jsou navrženy tak, aby optimálně fungovaly s videokabely dodanými s monitorem. Monitor online Uživatelské příručky vám ukáže, které kabely jsou dodávány v krabici monitoru při zakoupení nového od společnosti Dell.
Jelikož společnost Dell nemá kontrolu nad různými dodavateli kabelů na trhu, ani nad typem materiálu, konektorů a procesem používaným k výrobě těchto kabelů, společnost Dell nezaručuje výkon obrazu u kabelů nedodaných s monitorem Dell.

Pokud používáte kabely delší než 10 stop a dochází k problémům s integritou signálu, je vhodné zakoupit opakovač pro zesílení video signálu. Společnost Dell nedoporučuje žádnou konkrétní značku.

Společnost Dell netestovala použití všech hardwarových klíčů třetích stran a může způsobit problémy s kompatibilitou obrazu. Existují hardwarové klíče Dell s čísly dílů Dell schválenými společností Dell.


Poznámky ke konektivitě pro platformy a grafické karty počítačů Dell

  • Počítačové platformy a grafické karty Dell splňují oborové certifikační standardy.
  • Během vývoje jsou všechny počítačové platformy a grafické karty Dell podrobeny testování kompatibility s dokovacími stanicemi Dell, hardwarovými klíči Dell a monitory a videokabely Dell.
  • Jelikož nemůžeme zaručit soulad zařízení třetích stran, nemůže společnost Dell zaručit grafický výkon videa zařízení třetích stran připojených k platformám a grafickým kartám počítačů.

Příčina

Řešení

Viz karta Příznaky.

Vlastnosti článku


Dotčený produkt

Chromebook, Alienware, Inspiron, Latitude, Vostro, XPS, Fixed Workstations

Datum posledního vydání

09 úno 2024

Verze

4

Typ článku

Solution