Gå til hovedindhold
  • Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Sådan får du adgang til Dell Digital Locker

Oversigt: Denne artikel beskriver, hvordan du får adgang til Dell Digital Locker for at finde softwareprodukter, der følger med din Dell-computer.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold


Instruktioner

Sådan får du adgang til Dell Digital Locker

  1. Gå til Dell Digital Locker, og klik derefter på knappen Log på for at få adgang til din konto.
  2. Log på Min konto hos Dell med den e-mailadresse, du brugte ved købstidspunktet, eller den, der blev brugt til at tildele dine softwarelicenser. Hvis du har spørgsmål om oprettelse eller opdatering af et login til Min konto, kan du se Sådan opretter du, ændrer adgangskode, navn, Sådan logger du på og andre indstillinger i Min konto på Dells websted.
  3. Hvis du har problemer med at finde din ordre eller logge på Dell Locker, skal du kontakte Dell Support på følgende link: Kontakt ordresupport.
Gå til Hurtigstartvejledning til Dell Digital Locker for at få yderligere oplysninger om Dell Digital Locker. Klik på Vis ofte stillede spørgsmål på denne side for at finde en trinvis vejledning i download af software, hentning af licensnøgler og udførelse af andre opgaver.

Flere oplysninger

Egenskaber for artikel


Berørt produkt

Software

Sidste udgivelsesdato

02 nov. 2023

Version

9

Artikeltype

How To