Gå til hovedindhold
 • Afgiv ordrer hurtigt og nemt
 • Se ordrer og spor status for din forsendelse
 • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
 • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Sådan finder du garantistatus for og oplysninger om dit Dell-produkt

Oversigt: Tjekke din garantistatus, forny din garanti, overdrage ejerskab, international garantisupport, udløben garantisupport eller registrere dit Dell-produkt.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold


Instruktioner

Sådan kontrolleres garantioplysningerne online

Varighed: 00:21
Undertekster: Tilgængelig på flere sprog. Klik på CC-ikonet, og vælg derefter det foretrukne sprog.


Du kan få hjælp til at kontrollere din garantistatus, forny garantien, overføre ejerskab, international garantisupport, udløbet garantisupport eller registrere dit Dell-produkt i de udvidede afsnit.

De fleste af disse oplysninger er også tilgængelige på siden GARANTI- og SUPPORTSERVICES , som også tilbyder support til Dell-produkter, når du har identificeret dig.


 • Garantistatus – Er dit Dell-produkt, der er dækket af garantien, skal du kontrollere garantistatus og garantiudløbsdato ved at indtaste din servicekode, eller lade vores automatiske værktøj registrere servicekoden for dig.
 • Garantistyring – Denne video viser dig, hvordan du kan se, om din Dell-garanti eller servicekontrakt er ved at udløbe? Med nogle få korte trin kan du være sikker på, at dit Dell-produkt er beskyttet.
 • Udvidelse eller opgradering af din garanti - Dells garantier kan fornys til at dække reparationer af eller reservedele til Dell-brandet hardware.
  BEMÆRK: Ikke alle lande tilbyder garantifornyelser og -forlængelser. Se tabel 1 for at se en liste over lande, der tilbyder online garantifornyelser og -forlængelser for udvalgte produkter.
  Lande, der tilbyder garantifornyelser og -udvidelser
  Østrig
  Belgien
  Brasilien
  Canada
  Kina
  Tjekkiet
  Danmark
  Finland
  Frankrig
  Tyskland
  Grækenland
  Indien
  Irland
  Italien
  Japan
  Luxembourg
  Malaysia
  Holland
  Norge
  Polen
  Portugal
  Singapore
  Slovakiet
  Sydafrika
  Sydkorea
  Spanien
  Sverige
  Schweiz
  Taiwan
  Thailand
  Storbritannien
  USA
  Tabel 1: Lande, der tilbyder garantifornyelser og -forlængelser
 • Se siden med servicekontrakter for forbrugskunder for at få et detaljeret indblik i, hvilke services garantien på din computer har, og hvilken support du er berettiget til.
  BEMÆRKNINGER:
  1. Du føres til en side på engelsk, hvor du kan vælge dit land eller din region, oplysningerne om din garanti er på det lokale sprog.
  2. Klik på Featured Agreements (Udvalgte aftaler) for at se en liste over forskellige former for garantier og services, der kan være tilgængelige for dig.
 • Alternativt kan du gå til siden Erhvervskunder , som giver dig mulighed for enten at kontrollere din faktura for vilkår og betingelser eller kan føre dig til en service for at få en kopi af din faktura.
  BEMÆRK: Du føres til en side på engelsk, hvor du kan vælge dit land eller din region, oplysningerne om din garanti er på det lokale sprog.
 • Garanti og overdragelse af ejerskab – Du kan anmode om en garanti eller overdragelse af ejerskab, hvis du for nylig har købt eller modtaget et brugt Dell-produkt, hvis Dell-produktet flyttes til et andet land eller område og har brug for dækning i det pågældende område, eller hvis du ejer et produkt, som en virksomhed, som Dell for nylig har erhvervet, fremstiller. Du kan også anmode om permanente adresseændringer for dine Dell-produkter med en servicekode.
 • Produktregistrering – Når du har købt en computer gennem en forhandler, skal du registrere din Dell-computer for at få glæde af vores personlige support i verdensklasse.
 • Du kan finde flere oplysninger i Dell Knowledge Base-artiklen Ownership Transfer and Dell Product Registration Guides.

Se Internationale supportservices for at få oplysninger om teknisk support, når du rejser eller flytter internationalt.

 • Oplysninger om internationale supportcentre
 • Kontaktoplysninger til internationale supportcentre.
 • Oplysninger om overførsel af support på grund af flytning
 • Tjenester, der er tilgængelige for forbrugere og erhvervskunder i forskellige lande

Dell er til for at hjælpe dig, endda efter garantiens udløb.

Se følgende ressourcer for at få flere oplysninger:
 • GARANTI- OG SUPPORTSERVICES: På denne side kan du kontrollere din garantistatus, forny garantien, overføre ejerskab eller registrere dit Dell-produkt.
 • Dell-garantioplysninger: Se denne video for at få et kort overblik over Dells garantioplysninger for dit produkt. Få vigtige detaljer og se, hvor du kan få mere at vide på Dells websted. Denne video fokuserer på de nordamerikanske områder i USA og Canada.

Flere oplysninger

Egenskaber for artikel


Berørt produkt

Desktops & All-in-Ones, Laptops, Latitude Tablets, Surface, Venue, XPS Tablets

Sidste udgivelsesdato

20 mar. 2024

Version

17

Artikeltype

How To