Ga naar hoofdinhoud
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Industriestandaard compatibiliteit met Dell USB Type-C en Thunderbolt dockingstations (WD22TB4, WD19, WD19S, WD19TB en WD19TBS dockingstations)

Samenvatting: Het volgende artikel bevat informatie over de compatibiliteit van industriestandaarden met commerciële dockingstations van Dell.

Dit artikel is mogelijk automatisch vertaald. Als u feedback hebt over de kwaliteit, laat het ons dan weten via het formulier onderaan deze pagina.

Article content


Instructies

Dell USB Type-C en Thunderbolt dockingstations zijn compatibel met laptops van andere fabrikanten zoals HP en Lenovo. Fabrikanten die de industriestandaarden ondersteunen voor respectievelijk USB Type-C docking en Thunderbolt docking. In vergelijking met commerciële laptops van Dell zijn er functionele beperkingen wanneer deze dockingstations zijn aangesloten op laptops die niet van Dell zijn. Deze beperkingen worden beschreven in de onderstaande tabel.

Functionaliteit Commerciële laptops van Dell Apple USB-C-host Andere Windows-laptops (Dell en niet-Dell)
MST-ondersteuning (Multi-Stream Transport) voor modus Uitgebreid bureaublad van monitoren Ja Nee (tijdelijke oplossing vereist *) Ja
Aan/uit-knop van dockingstation emuleert aan/uit-knop van computer Ja Nee Nee
Voeding naar aangesloten computer Maximaal 130 watt Maximaal 90 watt Maximaal 90 watt
Audio via 3,5 mm headsetaansluiting ** Ja Nee Ja
Doorvoer van MAC-adres Ja Nee Nee
Uit stand-by door dock Ja Nee Nee
Uit stand-by door LAN Ja Nee Nee
Firmware-update met behulp van het systeemeigen besturingssysteem van de computer (Firmware Update Utility) Ja Nee (moet zijn aangesloten op een computer met een Windows-besturingssysteem) Ja
 
  • * Zie de artikelen over Dell Thunderbolt Dock (WD19TB) en Apple USB-C-hosts Installatie van twee monitoren. Het biedt meer informatie over het aansluiten van twee monitoren via WD19TB en WD19TBS. Ondersteuning voor twee externe monitoren is niet beschikbaar op MacBooks met M1- of M2-chip vanwege een beperking van de chip. (Deze beperking geldt niet voor Max- en Pro-versies)
  • ** WD22TB4, WD19S en WD19TBS dockingstations zijn niet uitgerust met 3,5 mm-aansluitingen.

Extra informatie

Artikeleigenschappen


Getroffen product

Dell Dock WD19, Dell Dock – WD19S, Dell Thunderbolt Dock - WD19TB, Dell Thunderbolt Dock – WD19TBS, Dell Thunderbolt Dock – WD22TB4

Datum laatst gepubliceerd

23 feb. 2024

Versie

7

Artikeltype

How To