Ana içeriğe atla
  • Hızla ve kolayca sipariş verin
  • Siparişleri görüntüleyin ve kargonuzun durumunu izleyin
  • Ürünlerinizin listesini oluşturun ve listeye erişin
  • Manage your Dell EMC sites, products, and product-level contacts using Company Administration.

Latitude 13 3379 veya Inspiron 13 5368, 5378, 7368 ve 7378 İkisi Bir Arada Dokunmatik Ekranı Bazen Yanıt Vermiyor veya "Ghost touch" Sorunu Var

Summary: Dokunmatik ekranın yanıt vermemesi veya Ghost touch sorununu çözme konusunda yardım almak için bellenim güncellemesi indirme adımlarını izleyin.

Bu makale otomatik olarak çevrilmiş olabilir. Çeviri ile ilgili herhangi bir geri bildiriminiz varsa lütfen bu sayfanın altındaki formu kullanarak bize bildirin.

Article Content


Symptoms

Dokunmatik panelin yanıt vermemesi veya "Ghost touch" sorunuyla (imlecin kendi kendine hareket etmesi) karşılaşabilirsiniz.

Bilgisayarı yeniden başlatmak sorunu bir süreliğine çözebilir ancak sorun tekrar oluşabilir.

Dell, AUO LCD Panel için bu sorunu çözen bir Bellenim güncellemesi sunar.

Aşağıdaki bağlantıları kullanarak bilgisayarınıza yönelik Sürücüler ve İndirmeler sayfasına gidin.

SLN307541_tr__1icon Not: Dell bilgisayarınızın modelini tespit etmeye ilişkin bilgi almak için Dell bilgisayarınızın ürün modelini bulma başlıklı Dell Knowledge Base makalesine başvurun.

 

SLN307541_tr__1icon Notlar:
  • Bir aygıt sürücüsünü indirmeye ve yüklemeye ilişkin bilgi almak için Bir aygıt sürücüsünü nasıl indirip yükleyebilirim? başlıklı Dell Knowledge Base makalesine başvurun.
  • Bellenim güncellemesi, Firmware (Bellenim) kategorisinde bulunur ve Panel Firmware Update (Panel Bellenim Güncellemesi) olarak etiketlenmiştir.
  • İşlem sırasında ekrana DOKUNMAYIN ve görevi tamamlamak için Ekrandaki Talimatı izleyin.
  • Bu bellenim güncellemesi yalnızca AUO LCD Panel içindir. Uygulamada NO DEVICE (AYGIT YOK) metni görüntüleniyorsa AUO LCD Panel bilgisayarınızda yüklü değildir.

Article Properties


Affected Product

Inspiron 13 5368 2-in-1, Inspiron 13 5378 2-in-1, Inspiron 13 7368 2-in-1, Inspiron 13 7378 2-in-1, Latitude 13 3379 2-in-1

Last Published Date

20 Tem 2021

Version

5

Article Type

Solution