Gå vidare till huvudinnehållet
  • Lägg beställningar snabbt och enkelt
  • Visa beställningar och kontrollera leveransstatus
  • Skapa och kom åt en lista över dina produkter
  • Hantera dina webbplatser, produkter och kontakter på produktnivå från Dell EMC med hjälp av företagsadministration.

Hitta garantistatus och information för din Dell-produkt

Sammanfattning: Kontrollera garantins status, förnya din garanti, överföra äganderätten, internationell garanti support vid utgången garanti eller registrera din Dell-produkt.

Den här artikeln kan ha översatts automatiskt. Om du har feedback angående kvaliteten kan du meddela oss via formuläret längst ned på den här sidan.

Artikelns innehåll


Instruktioner

Så här kontrollerar du garantiinformation online

Längd: 00:21
Undertext: Finns på flera språk. Klicka på ikonen CC och välj det önskade språket.


Se de utökade avsnitten om du vill ha hjälp med att kontrollera din garantistatus, förnya din garanti, överföra äganderätt, internationell garantisupport, support efter utgången garanti eller registrera din Dell-produkt .

Merparten av den här informationen finns även på vår sida GARANTI och SUPPORTTJÄNSTER , där även support erbjuds för Dell-produkter när du har identifierat dem.


  • Garantistatus – Om din Dell-produkt omfattas av garantin kontrollerar du garantistatus och utgångsdatum för garantin genom att ange ditt service tag-nummer eller låta vårt automatiserade verktyg identifiera service tag-numret åt dig.
  • Garantihantering – Den här videon visar hur du tar reda på om din Dell-garanti eller ditt servicekontrakt är på väg att löpa ut? Med några korta steg kan du vara säker på att veta att din Dell-produkt är skyddad.
  • Förlänga eller uppgradera din garanti – Dells garantier kan förnyas för att täcka reparationer av Dell-märkt maskinvara eller reservdelar.
    Obs! Alla länder erbjuder inte garantiförnyelser och garantiförlängningar. Se Tabell 1 för en lista över länder som erbjuder garantiförnyelser och förlängningar online för utvalda produkter.
    Länder som erbjuder garantiförnyanden och utökningar
    Österrike
    Belgien
    Brasilien
    Kanada
    Kina
    Tjeckien
    Danmark
    Finland
    Frankrike
    Tyskland
    Grekland
    Indien
    Irland
    Italien
    Japan
    Luxemburg
    Malaysia
    Nederländerna
    Norge
    Polen
    Portugal
    Singapore
    Slovakien
    Sydafrika
    Sydkorea
    Spanien
    Sverige
    Schweiz
    Taiwan
    Thailand
    Storbritannien
    USA
    Tabell 1: Länder som erbjuder förnyelse och förlängning av garanti
  • På sidan Serviceavtal för konsumentkunder hittar du en detaljerad information om vilka tjänster garantin på din dator har och vilken support du har rätt till.
    ANMÄRKNINGAR:
    1. Du tas till en sida på engelska där du kan välja ditt land eller din region, informationen om din garanti är på det lokala språket.
    2. Klicka på Featured Agreements (aktuella avtal) för att se en lista över de olika typer av garantier och tjänster som kan vara tillgängliga för dig.
  • Alternativt kan du gå till sidan Kommersiella kunder , som ger dig sätt att antingen kontrollera din faktura för villkor eller kan ta dig till en tjänst för att få en kopia av din faktura.
    Obs! Du tas till en sida på engelska där du kan välja ditt land eller din region, informationen om din garanti är på det lokala språket.
  • Överlåtelse av garanti och äganderätt – Du kan begära en garanti eller överlåtelse av äganderätt om du nyligen har köpt eller tagit emot en begagnad Dell-produkt, om Dell-produkten flyttas till ett annat land eller en annan region och behöver täckning i den regionen, eller om du äger en produkt som tillverkas av ett företag som Dell nyligen har förvärvat. Du kan även begära permanenta adressändringar för dina Dell-produkter som har ett service tag-nummer.
  • Produktregistrering – När du har köpt en dator via en återförsäljare måste du registrera din Dell-dator för att få tillgång till vår personliga support i världsklass.
  • Mer information finns i följande artikel i Dells kunskapsbank: Överlåtelse av ägarskap och Registreringsmanualer för Dell-produkter.

Se Internationella supporttjänster för information om teknisk support när du reser eller flyttar internationellt.

  • Information om internationella supportcenter
  • Kontaktuppgifter till internationella supportcenter.
  • Information om överföring av support på grund av omlokalisering
  • Tjänster tillgängliga för konsumenter och kommersiella kunder i olika länder

Dell är här för att hjälpa, även efter att din garanti har gått ut.

Mer information finns i följande resurser:
  • GARANTI och SUPPORTTJÄNSTER: På den här sidan kan du kontrollera din garantistatus, förnya garantin, överföra äganderätten eller registrera din Dell-produkt.
  • Dells garantiinformation: Titta på den här videon för att få en kort översikt över Dells garantiinformation för din produkt. Lär dig mer om viktig information och lär dig var du kan få mer information inom Dell-webbplatsen. Den här videon är inriktad på de Nordamerikanska områdena i USA och Kanada.

Ytterligare information

Artikelegenskaper


Berörd produkt

Desktops & All-in-Ones, Laptops, Latitude Tablets, Surface, Venue, XPS Tablets

Senaste publiceringsdatum

20 mars 2024

Version

17

Artikeltyp

How To