Stasjonære PC-er

Finn service-ID-en på den stasjonære Dell-PC-en

Service-ID-en består av 7 tegn, og ekspresservicekoden består av 10 tall som er en numerisk versjon av service-ID-en. Begge kodene er vanligvis plassert på baksiden av kabinettet, men de kan også være plassert øverst eller på siden av maskinen. Dell bruker disse produktidentifikatorene for å få informasjon om enhetens spesifikke tekniske spesifikasjoner og service, slik at vi kan gi personlige støttealternativer.

Stasjonære datamaskiner er blant annet: Dimension, Inspiron, OptiPlex, XPS, Vostro, Alienware, og Precision-arbeidsstasjonen.

Se denne videoen for å lære hvordan du finner service-ID-en (1:45), (kun på engelsk)