Dell Windows-indstillinger til sikkerhedskopiering af medier og genoprettelse

Denne artikel vil indeholde oplysninger om Windows sikkerhedskopieringsmedie og gendannelsesindstillinger på en Dell-pc.

Indholdsfortegnelse:

1. Hvad er backup medier, og hvorfor skulle jeg bruge det?
  2. Hvor kan jeg få yderligere oplysninger om dette?

Bemærk: Vær opmærksom på fra 08 april 2014, Microsoft har holdt op med at støtte Microsoft Windows XP i alle sine revisioner. Dell kan ikke levere medier til operativsystemer, der ikke længere understøttes eller sælges af Microsoft.

1. Hvad er backup og Recovery medier, og hvorfor skulle jeg bruge det?

Sikkerhedskopieringsmedier er noget, du kun har brug for, hvis du har problemer med din pc.

Det omfatter medierne for operativsystemet og de drivere, der blev installeret på din Dell-pc.

Vi anbefaler altid, at du opretter en offlineafbildning af din pc, når du har konfigureret den og i en arbejdstilstand. Dette kan gøres ved hjælp af den indbyggede backup-værktøjer i Windows eller ved hjælp af en tredjepart dedikeret værktøj.

Men hvis du ikke har gjort dette, og ikke har en fabrik gendanne billede på din pc, så har operativsystemet medier og drivere, der fulgte installeret på din pc er den eneste måde at komme sig efter en dårlig fejl, såsom en defekt operativsystem eller mislykkedes Hard Disk (HDD).

Tilbage til toppen

2. Hvor kan jeg få yderligere oplysninger om dette?

Du kan besøge vores Media backup -side for at få oplysninger om Dell Windows backup-medier og genoprettelsesindstillinger, afhængigt af din version af operativsystemet og det problem, du oplever.

Bemærk: for at downloade et opsving billede, du har brug for bootbar USB-medier og service koden på den berørte pc.

Tilbage til toppen

{BACKUPPORTAL. EN_US}

Artikelnummer: SLN298118

Sidste ændringsdato: 06.07.2018 04.47