Driverinstallationsvejledning til Dell-dockingstation WD15

Find oplysninger om, hvordan du downloader og installerer enhedsdrivere til Dell-dockingstation WD15 på en pc. Installation eller opdatering af drivere til den nyeste version sikrer optimal ydelse på dockingstationen.

Dell-dockingstation WD15 er en enhed, der forbinder alle dine elektroniske enheder til din pc ved hjælp af en USB-C-kabelgrænseflade. Når du tilslutter din pc til dockingstationen, kan du få adgang til alle dine eksterne enheder (mus, tastatur, højttalere, ekstern harddisk og storskærme) uden at skulle slutte dem til din pc hver især.

Bemærk: Dell-dockingstation WD15 fungerer kun med DisplayPort over USB-C eller Thunderbolt-protokoller og er ikke kompatibel med alle USB-porte.

Bemærk: Pc'er, der kræver mere end 130 W strøminput, skal også være sluttet til deres egen strømadapter for at få opladning og drift med fuld ydeevne.

Dell anbefaler, at følgende BIOS, firmware og drivere installeres trin for trin i den angivne rækkefølge for at sikre optimal ydeevne.

Søg efter modelnavn, eller indtast servicekoden for din pc på Dells side med Drivere og downloads. Vælg operativsystem for at få vist alle tilgængelige opdateringer til din pc.

1. Opdater til det nyeste Basic Input/Output System (BIOS), der er tilgængelig til pc'en. Den er anført i afsnittet "BIOS".
  2. Genstart pc'en.
  3. Installer den Intel Thunderbolt Controller-driver, der findes til din pc. Den er anført i afsnittet "Chipset".
    Bemærk: Dette gælder for pc'er, der har en Thunderbolt 3-port (USB-C).
  4. Installer den Intel Thunderbolt 3-firmwareopdatering, der findes til pc'en. Den er anført i afsnittet "Chipset".
    Bemærk: Dette gælder for pc'er, der har en Thunderbolt 3-port (USB-C).
  5. Installer den Intel HD-grafikdriver, der findes til pc'en. Den er anført i afsnittet "Video".
  6. Installer den RealTek USB GBE Ethernet Controller-driver, der findes til pc'en. Den er anført i afsnittet "Docks og holdere".
  7. Installer den tilgængelige Realtek USB-lyddriver til Dell Thunderbolt™ Dock og Dell Dock til pc'en. Den er anført i afsnittet "Docks og holdere".
  8. Genstart pc'en.
  9. Når softwareopdateringen er fuldført, skal du slutte vekselstrømsadapteren til WD15-docken først og derefter slutte USB-C-kablet til pc'en og opdatere Dell Dock-firmwaren, før du benytter dockingstationen.

Dell anbefaler på det kraftigste følgende programmer til automatisering af installation af BIOS, firmware, drivere og kritiske opdateringer til pc'en og dockingstationen. Disse programmer kan downloades på Dells side med Drivere og downloads.

• Programmet Dell Update understøttes på bærbare computere med Dell XPS og Dell Venue
  • Programmet Dell Command I Update understøttes på bærbare computere med Dell Precision, XPS og Latitude.
Bemærk: Sørg for, at du tilslutter Dell-dockingstation WD15 til din pc, så Dell Update kan starte softwareopdateringer på din pc

Bemærk: Hvis din pc kører med antivirussoftware fra en tredjepart, er det en god idé at deaktivere antivirus, før du kører DCU, og sikre, at den ikke genaktiveres under opdateringen.
Forsigtig: Sørg for, at din pc har DEN SENESTE BIOS REVISION installeret, FØR opdateringen til dockens firmwaren installeres. (Hvis du er i tvivl, skal du se oplysninger om driveropdatering nedenfor).
Bemærk: Sørg for, at Dell-dockingstation WD15 er tilsluttet pc'en for at opdatere firmwaren på dockingstationen.

Krav til opsætning af Dell-dockingstation WD15: Slut først AC-adapteren til din Dell-dockingstation WD15, og slut derefter USB-C-kablet til din pc.

Bemærk: Du må ikke frakoble docken fra pc'en eller fjerne strømstikket fra docken under firmwareopdateringen.
  1. Download Firmware Update Utility (Værktøj til opdatering af firmware) til Dell Wired Dock (WD15) under "Docks & Stands" (dockingstation og skærmfødder) til dit lokale drev, og kør .exe-filen som administrator. Du skal fjerne markeringen i feltet "Vis alle drivere til servicekode XXXXXXX" for at få vist firmwaren.
  2. Klik på OK for at fuldføre opdateringen af komponenter på Windows OS, og pc'en genstarter i pre-boot-miljøet for at opdatere resten af firmwarekomponenterne. (Se figur 1 - 6)

Figur 1: - Skærmbillede for opsætning af firmwareopdatering til dock

Figur 2: - Firmwareinitialisering til dock

Figur 3: - Opdatering af firmware til dock er i gang

Figur 4: - Besked om genstart af pc-firmware til dock

Figur 5: - Status for firmware til dock efter første genstart

Figur 6: - Opdatering af firmware til dock er fuldført.
  3. Når alle firmwarekomponenterne er opdateret, genstartes pc'en til Windows-operativsystemet.
  4. Kobl din Dell-dockingstation WD15 fra pc'en, og tag AC-adapteren ud af dockingstationen.
  5. Slut vekselstrømsadapteren til din Dell-dockingstation WD15, og slut derefter USB-C-kablet til din pc.

Artikelnummer: SLN301970

Sidste ændringsdato: 15.09.2019 17.12