Hvordan opretter jeg en supportanmodning online?

Find oplysninger om, hvordan du kan indsende en supportanmodning online for reparationer af en Dell-pc, der er dækket af garantien. Du kan holde øje med aktiviteter vedrørende supportanmodningen og kommunikere med Dell på siden for supporthistorik.

Oversigt

Indsendelse af en supportanmodning vedrørende et problem, der er omfattet af garantien på din Dell-pc, er lige blevet nemmere med supportanmodninger online. Indsend en supportanmodning via nettet, hvorefter en repræsentant fra Dell besvarer den inden for en arbejdsdag. Du kan også spare tid ved at køre hardwarefejlfinding på din Dell-pc og vedhæfte resultatet til din serviceanmodning online, da det kan hjælpe vores Dell-repræsentanter med at diagnosticere problemet hurtigt. Med supportanmodninger online kan du kan holde øje med aktiviteter vedrørende supportanmodningen og kommunikere med Dell på siden for supporthistorik. Se flere oplysninger i afsnittet Hvordan opretter jeg en serviceanmodning online herunder.

Bemærk: Indsendelse af en supportanmodning online er muligt for udvalgte Dell-produkter. Hvis det ikke er muligt, bedes du kontakte Dells tekniske support på en anden måde.

Hvordan opretter jeg en supportanmodning online?

Gør følgende for at oprette en serviceanmodning online:

1. Gå til siden Kontakt Dell Support.

2. Identificer dit Dell-produkt ved at klikke på Find produkt.
    Følg anvisningerne på skærmen for at installere programmet Dell Detect. Se flere oplysninger i følgende artikel i Dell Knowledge Base Dell System Detect.
    Alternativt kan du enten indtaste servicekoden, ekspresservicekoden eller serienummeret på dit Dell-produkt og klikke på Send,

3. Klik på E-mail under Kontakt teknisk support. (Figur 1)
    Bemærk: Hvis funktionen 'E-mail' ikke er tilgængelig, er supportanmodninger online måske ikke muligt for din Dell-pc. Kontakt Dells tekniske support via chat eller telefon til at lave en supportanmodning.

Brug e-mail til supportanmodning online
    Figur 1: Supportanmodning online via e-mail

4. Vælg det operativsystem, der er installeret på din Dell-pc, på siden Opret supportanmodning online.

5. Vælg det symptom eller den komponent, du har problemer med, under Problemtype. (Figur 2)
    Oprettelse af en supportanmodning online
    Figur 2: Oprettelse af en supportanmodning online

6. Klik på Kør diagnosticering.
    Følg anvisningerne på skærmen for at installere programmet Dell System Detect og Dell SupportAssist. Efter installationen køres diagnosticering af din Dell-pc for hardwareproblemer baseret på det symptom eller den komponent, du valgte i trin 5.
    Bemærk: Dell anbefaler, at du kører diagnosticeringen (hvis det er relevant). Du kan også vælge at springe diagnosticeringen (hvis det er tilgængeligt) over, men du skal måske køre det senere for at få yderligere support.

7. Indtast oplysninger i følgende felter på formularen:
    • Oplysninger om problemet - Giv en kort beskrivelse af det problem, du har på din Dell-pc.
    • Vedhæftet fil (valgfrit) - Du kan vedhæfte skærmbilleder og logfiler, der kan hjælpe teknisk support med at diagnosticere problemet.
    • Kontaktoplysninger - Indtast dine opdaterede kontaktoplysninger, da det hjælper med at gøre Dell-repræsentantens opfølgning mere effektiv.

Ofte stillede spørgsmål

Se afsnittene nedenfor for at få flere oplysninger. Alternativt kan du klikke på Vis alle eller Skjul alle for at udvide eller lukke alle afsnit samtidig.

De filtyper, der kan vedhæftes en serviceanmodning online, er:
  • PDF
  • Microsoft Excel-regneark
  • Microsoft Word-dokument
  • BMP
  • JPEG
  • TIFF
  • RAW
  • GIF
  • PNG
  • ZIP
  • 7z
Den maksimale filstørrelse er 15 MB.
Dell anbefaler, at du kører diagnosticeringen (hvis det er relevant). Diagnosticeringsresultatet hjælper Dells repræsentanter med hurtigt og effektivt at diagnosticere problemer på kortere tid.
Du kan også vælge at springe diagnosticeringen (hvis det er tilgængeligt) over, men du skal måske køre det senere for at få yderligere support.
Sådan kan du se supporthistorikken for en Dell-pc:
  1. Gå til siden Find supportanmodninger.
  2. Klik på Log ind og log på din Dell-konto.
    Alternativt kan du indtaste din Dell-pc's servicekode og den mailadresse, der blev brugt til at oprette anmodningen.
    Eller du kan klikke på Find produkt for at identificere din Dell-pc og følge anvisningerne på skærmen for at installere programmet Dell System Detect. Se flere oplysninger i følgende artikel i Dell Knowledge Base Dell System Detect.
  3. Skift den anden rullemenu til Filtrer efter oprettelsesdato.
  4. Serviceanmodningerne vises i den rækkefølge, de blev oprettet.

Artikelnummer: SLN306647

Sidste ændringsdato: 15.10.2018 10.50