Fejlfinding af lydproblemer på dine Alienware-systemer

Følgende artikel vil vise dig, hvordan du foretager fejlfinding af lydproblemer på dit Alienware-system.

Understøttede systemer:

Bærbare Alienware-pc'er Stationære Alienware-computere

Kør først en test af lydkortet

Anbefalet fejlfinding

Hvis den enhed, du leder efter, ikke befinder sig på listen, skal du gøre følgende:

1. Afspil en musikfil eller en video med lyd
  2. Kontroller, at lydstyrken ikke er indstillet til Lydløs

• Klik på ikonet i nederste højre hjørne af skærmbilledet
    • Klik på ikonet for at slå højttalerne til og fra

Slået fra Ikke slået fra

Bemærk: En grøn bjælke bør bevæge sig op og ned, som vist på ovenstående billede, når der afspilles lyd. Hvis lyden er slukket, eller højttalerne er koblet fra, bliver denne bjælke grå.

3. Indstil de korrekte afspilningsenheder

• Højreklik på ikonet nederst til højre på skærmen
    • Klik på Afspilningsenheder

Alle afspilningsenheder såsom højttalere, digitale udgange eller dit TV bør fremgå her

• Højreklik på den enhed, du vil afspille lyd på
    • Klik på Angiv som standardenhed
    • Højreklik på ikonet nederst til højre på din skærm
    • Klik på Afspilningsenheder
    • Højreklik i midten af skærmbilledet
    • Klik på Vis deaktiverede enheder og Vis frakoblede enheder
    • Højreklik på den ønskede afspilningsenhed
    • Klik på Aktiver

4. Kontroller konfigurationen for din højttaler/hovedtelefon

• Højreklik på ikonet nederst til højre på din skærm
    • Klik på Afspilningsenheder
    • Højreklik på dine højttalere
    • Klik på Konfigurer højttalere
    • Følg installationsguiden

5. Afinstaller driveren til lydkortet via Programmer og funktioner i Windows Kontrolpanel

Den hedder Realtek Audio, Sound Blaster Recon 3Di eller Alienware Audio afhængigt af din systemmodel

6. Sørg for, at systemets BIOS er opdateret. Følg vores artikel om How to run a Bios update on an Alienware Computer (Sådan udføres en BIOS-opdatering på en Alienware-computer)
  7. Hent og installer den sidste nye driver til lydkortet fra siden NVIDIA Drivers (Drivere til NVIDIA)
  8. Test hovedtelefoner eller et andet sæt højttalere
  9. Kontroller, at højttalerne er tilsluttet korrekt. Kontroller specifikationerne for systemet i vores artikel Top løsninger til din Alienware (Primære løsninger til dit Alienware-system)
  1. Kontroller konfigurationen for din højttaler/hovedtelefon

• Højreklik på ikonet nederst til højre på din skærm
    • Klik på Afspilningsenheder
    • Højreklik på dine højttalere
    • Klik på Konfigurer højttalere
    • Følg installationsguiden

2. Sørg for, at systemets BIOS er opdateret. Følg vores artikel om How to run a Bios update on an Alienware Computer (Sådan udføres en BIOS-opdatering på en Alienware-computer)
  3. Hent og installer den sidste nye driver til lydkortet fra siden NVIDIA Drivers (Drivere til NVIDIA)
  4. Test hovedtelefoner eller et andet sæt højttalere
  5. Kontroller, at højttalerne er tilsluttet korrekt. Kontroller specifikationerne for systemet i vores artikel Top løsninger til din Alienware (Primære løsninger til dit Alienware-system)

Kør først en mikrofondiagnosticering

1. Højreklik på ikonet nederst til højre på din skærm
  2. Klik på Optagelsesenheder
  3. Højreklik på din mikrofon eller dit headset
  4. Klik på Angiv som standardenhed
  5. Højreklik på din mikrofon eller dit headset
  6. Klik på Egenskaber.
  7. Gå til fanen Niveauer
  8. Indstil lydstyrken efter behov, og klik på OK, når du er færdig

Tilbage til toppen

Kan du ikke finde det, du leder efter?
Kontakt vores eksperter om:

Twitter Alienware Services Facebook Alienware Arena

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN117556

Sidste ændringsdato: 20.07.2018 12.47