• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Laitteiden ohjainten etsiminen laitteistotunnuksen avulla

Yhteenveto: Seuraavien ohjeiden avulla voit etsiä Dell-järjestelmän ohjaimia laitteistotunnuksella.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Oireet

Dell-järjestelmän ohjainten etsiminen Laitehallinnan laitteistotunnuksella

Syy

Ohjainten päivittäminen laitteistotunnuksella

Tarkkuus

Laitteen laitteistotunnus näkyy Windowsissa Laitehallinnassa. Tarkista laitteen laitteistotunnus seuraavasti:

1. Avaa Ohjauspaneelista Laitehallinta. Voit myös valita Käynnistä-valikosta Suorita ja kirjoittaa devmgmt.msc.

2. Napsauta laitetta Laitehallinnassa hiiren kakkospainikkeella ja valitse ponnahdusvalikosta Ominaisuudet.
  3. Valitse Tiedot-välilehti).
  4. Valitse laitteistotunnukset avattavasta luettelosta.

SLN121527_en_US__11335260977079.hardware-id

Laitteella voi olla useita laitteistotunnuksia. Ylin on tarkin tunniste, ja siitä eteenpäin tunnisteet ovat yhä yleistasoisempia. Näin voidaan valita laiteohjain, joka vastaa mitä tahansa näistä laitteistotunnuksista.
Tässä esimerkissä laitteiston valmistaja on Realtek, jonka tunnus on VEN_10EC.
Laitteistotunnuksen muoto on tavallisesti tyyppiä <VÄYLÄ>\<VALMISTAJAN TUNNUS>&<laitetunnus>&<lisätunnukset>.
Valmistajan tunnus on neljä merkkiä VEN_-kohdan jälkeen.
Laitetunnus on DEV_-kohdan jälkeen.

Laitteistotunnus on saatavilla laitteille, joiden ohjaimet on asennettu, tuntemattomille laitteille ja tunnistamattomille laitteille.

Laitteen laitteistotunnuksen avulla voi etsiä ohjaimia kyseiselle laitteelle myös
Microsoft Update Catalog Ulkoinen linkki -luettelosta.

SLN121527_en_US__11335260977079.hardware-id

Jos laiteohjain ei löydy Microsoft Update Catalog -luettelosta, voit etsiä ohjaimia laitetunnuksella millä tahansa hakukoneella.

Tuki takuun päätyttyä Takuu päättynyt? Ei hätää. Siirry osoitteeseen Dell.com/support, anna Dell-palvelutunnisteesi ja katso tarjouksemme.

HUOMAUTUS: Tarjoukset ovat käytettävissä ainoastaan Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa, Saksassa ja Kiinassa (tietokoneasiakkaat). Ei koske palvelin- ja tallennustuotteita.

Edellinen julkaisupäivä

03 kesäk. 2021