• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Diagnostiikka ja työkalut

Suorita pikatesti tai tunnista tuote nähdäksesi lisää vianmääritysvaihtoehtoja.

Kannettavien tietokoneiden ja pöytäkoneiden diagnostiikkatyökalut

Enhanced Pre-Boot System Assessment (ePSA)

Ennen käynnistystä tehtävässä vianmäärityksessä laitteisto testataan ilman käyttöjärjestelmää.

SupportAssist kannettaville tietokoneille ja pöytäkoneille

SupportAssist tarkistaa ennakoivasti järjestelmän laitteiston ja ohjelmistot.

Dell-konesalityökalut

Organisaation järjestelmien (palvelinten, tallennuslaitteiden ja verkkolaitteiden) SupportAssist

SupportAssist tarjoaa etävalvontaa, automaattisen tiedonkeruun, automaattisen tapausten luonnin ja teknisen tuen ennakoivan yhteyden yritysjärjestelmien kanssa.

SupportAssist Collection iDRAC 7:n ja 8:n avulla 12. ja 13. sukupolven PowerEdge-palvelimiin perustuvilla järjestelmillä

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten laitediagnostiikkatiedosto viedään Dell PowerEdge -palvelimesta käyttämällä integroitua Dell Remote Access Controller iDRAC7- tai 8-ohjainta.

SupportAssist Collection iDRAC 9:n avulla 14. sukupolven PowerEdge-palvelimiin perustuvilla järjestelmillä

Tämä artikkeli ja sen mukana toimitettava video sisältävät tietoja SupportAssist-kokoelman viennistä.

My Work (aiemmin E-Lab Advisor)

My Work on yleinen työnkulku, joka tukee ensisijaisesti tuonti- ja raportointitoimintoja, kuten Discovery ELA (isännät, kytkimet) sekä useita Dell-tallennusratkaisuja ja muita kuin Dellin tuotteita.

E-lab Navigator

Dell-tukimatriisin aloitussivu.

SolVE

Luo yleisten tehtävien toimenpiteitä.

Dell Enterprise Configuration Planning -työkalu
Tämän työkalun avulla IT-ammattilaiset voivat suunnitella ja säätää tietokone- ja infrastruktuurilaitteistonsa mahdollisimman tehokkaasti.

Tietoturvatiedotteet
Näytä tämän vuoden tietoturvatiedotteet kaikille tuotteille.

Tietoturvan määritysohjeita
Katso ohjeet Dell-tuotteiden turvalliseen käyttöönottoon ja käyttöön.

Dell Systems Management

Dell OpenManage Server Administrator (OMSA)

OMSA tarjoaa kokonaisen palvelinverkon hallinnan paikallisesti ja etänä sekä kahdenkeskisten järjestelmen hallinnan.

Integrated Dell Remote Access Controller (iDRAC)

iDRAC helpottaa palvelimien etähallintaa, kuten Dell-palvelimien käyttöönottoa, päivittämistä, valvontaa ja ylläpitoa.