• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Dell-laitteen itsekorjaus, ylläpito ja päivitysosat

Itsekorjaus

Asiakkaat voivat halutessaan korjata, päivittää ja ylläpitää Dell-laitteitaan itse sen jälkeen, kun alkuperäinen laitteistotakuu on päättynyt. Dell tarjoaa useita vaihtoehtoja, joilla asiakkaat voivat päivittää laitteiston, diagnosoida ongelmia ja vaihtaa osia.

Aloita hakemalla laitteen malli palvelutunnisteen tai sarjanumeron avulla:

Jos olet ostanut Dell-laitteesi sijainnissa, jota Dell ei ylläpidä suoraan, osa- ja korjauspalveluvaihtoehdot eivät näy luettelossa. Ota yhteys jälleenmyyjään ja kysy lisätietoja osista ja korjauspalveluvaihtoehdoista.

MobiiliKäyttöohjeet

AR-avustettu osien vaihto

Käyttöohjeet

Dell AR Assistant auttaa vaihtamaan Dell-tietokoneen osiaKäyttöoppaat ja purkuoppaat
Lisätietoja
Käyttöoppaat

VianmääritysLataa

Vianmääritys

Ajurit ja BIOS

Suorita pikatesti tai tunnista tuote nähdäksesi lisää vianmääritysvaihtoehtojaSaat uusimmat päivitykset tunnistamalla tuotteesi
Suorita vianmääritys
Etsi ajureita

Videoresurssit (englanniksi)

Videoresurssit

Muut resurssit

SupportAssist for Home PCs
SupportAssist for PCs
Pidä Dell-laitteesi optimoituna SupportAssistilla. SupportAssist for PCs
Tukikirjasto
Tukikirjasto
Kaikki tietokanta-artikkelit ovat käytössäsi. Tukikirjasto
Lataa
Dell Download Center
Asenna ohjelmisto uudelleen tai lataa juuri hankkimasi ohjelmisto. Dell Download Center