• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Langattoman Intel 7265- tai 8260-kortin verkkoyhteys katkeilee.

Yhteenveto: Ratkaise verkkoyhteysongelmat päivittämällä langaton Intel 7265- tai 8260-ohjain.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Oireet

Langattomien Intel 7265- tai 8260-korttien verkkoyhteys saattaa katkeilla.

Ongelma ilmenee vanhempien langattomien Intel 7265- tai 8260-ohjainversioiden yhteydessä. Korjaa ongelma päivittämällä uusimpaan langattomaan ohjaimeen, joka on saatavilla osoitteesta Dell.om/Support, Downloads.Dell.com tai DownloadCenter.Intel.com.

HUOMAUTUS: jos käytät 32-bittistä Windows-versiota, lataa ohjain ohjeiden mukaisesti osoitteesta DownloadCenter.Intel.com.
HUOMAUTUS: jos käytät 64-bittistä Windows-versiota, lataa ohjain ohjeiden mukaisesti osoitteesta Dell.com/Support, Downloads.Dell.com tai SLN299232_en_US__3iC_External_Link_BD_v1DownloadCenter.Intel.com.

Syy

Langattoman Intel 7265- tai 8260-korttiohjaimen ohjain

Tarkkuus

Ohjaimen päivittäminen osoitteesta Dell.com/Support

1. Siirry osoitteeseen Dell.com/Support, anna palvelutunniste tai pikahuoltokoodi Tuotetuki-kohtaan ja valitse Lähetä.
  2. Valitse Ohjaimet ja ladattavat tiedostot, vaihda käyttöjärjestelmääKäyttöjärjestelmä-kohdassa ja valitse Windows 10, 64-bit.
  3. Laajenna nuolesta Verkko-luokka, etsi uusin Intel 7265- tai 8260-ohjainversio ja lataa ohjain valitsemalla Lataa tiedosto.
  4. Kaksoisnapsauta tai -napauta ladattua ohjainta ja pura tiedostot työpöydälle ohjeiden mukaisesti.
  5. Käynnistä Laitehallinta hakemalla Windows 7-/10-käynnistysvalikosta tai Windows 8-/8.1-käynnistysnäytössä merkkijonolla devmgmt.msc ja valitsemalla tuloksista devmgmt.msc.
  6. Laajenna Verkkosovittimet-luokka, napsauta hiiren kakkospainikkeella tai kosketa pitkään luettelon kohtaa Intel Dual Band Wireless-AC 7265 tai Intel Dual Band Wireless-AC 8260 ja valitse Päivitä ohjainohjelmisto
  7. Valitse Etsi ohjainohjelmistoa tietokoneesta, valitse Selaa ja etsi puretut tiedostot.
  8. Valitse production-kansio ja asennettua Windows-versiota vastaava kansio ja valitse OK.
  9. Valitse Seuraava, odota ohjaimen päivittymistä ja valitse Sulje.
HUOMAUTUS: 64-bittinen Windows 10 -ohjain on käytettävissä 64-bittisissä Windows 7- ja 8/8.1-versioissa.
HUOMAUTUS: Dell ei tällä hetkellä toimita 32-bittistä ohjainversiota Windows 7-, 8/8.1- eikä 10-versioon. Artikkelia päivitetään, kun kyseiset versiot ovat saatavilla, mutta niiden arvioitua julkaisupäivää ei ole määritetty.

Ohjaimen päivittäminen osoitteesta DownloadCenter.Intel.com

1. Siirry osoitteeseen DownloadCenter.Intel.com ja etsi Search downloads (Hae latauksia) -kentässä SLN299232_en_US__8iC_External_Link_BD_v17265- tai 8260-ohjainta.
  2. Valitse avattavasta Any Operating System (Mikä tahansa käyttöjärjestelmä) -luettelosta käyttämäsi Windows-käyttöjärjestelmäversio.
  3. Valitse uusimman saatavilla olevan ohjainversion linkki ja lataa ohjain valitsemalla Windows-version mukaan s32- tai s64-tiedosto.
  4. Asenna uusin ohjainversio käynnistämällä tiedosto ja seuraamalla näytön ohjeita.

Tuote, johon asia vaikuttaa

Intel PRO Family of Adapters

Edellinen julkaisupäivä

09 helmik. 2024