Vanlige spørsmål i SupportAssist / My Dell (tidligere Dell Support Center)

Vanlige spørsmål i SupportAssist / My Dell (tidligere Dell Support Center)

Innholdsfortegnelse:

1. Innledning
  2. Laste ned SupportAssist / My Dell
  3. Slik kjører du PC Checkup-diagnostikk (PC-sjekk)
  4. Opprette image for systemgjenoppretting
  5. Avinstallere eller feilsøking SupportAssist / My Dell
  6. Alternativer for sjekk

Denne artikkelen inneholder informasjon om SupportAssist / My Dell (tidligere kjent som Dell Support Center), inkludert nedlastingsressurser, funksjoner og ressurser for feilsøking.

Innledning

SupportAssist / My Dell (tidligere kjent som Dell Support Center) er et kontrollpanel for systemverktøy og diagnostikk. Det inneholder omfattende hjelpeavsnitt for webbaserte verktøy, garantiinformasjon, koblinger til Dells tekniske kundestøtte og Dells kanaler for kundestøtte. Få tilgang til alle systemkontroller, som Enhetsbehandling, Nettverktilkoblinger osv., fra en enkelt plassering.

Funksjoner:

• PC Checkup-diagnostikk, levert av PC Doctor.
  • Sikkerhetskopiering og gjenoppretting: Opprette image for sikkerhetskopiering og gjenoppretting.
  • Brukermanual (på skjerm)
  • Elektroniske feilsøkingsressurser
  • Elektroniske tips til løsing av datamaskinproblemer
  • Vanlige spørsmål om systemspesifikasjoner
  • Informasjon om systemgaranti
  • Kontakte Dells tekniske kundestøtte
  • Kontakte Dells kundestøtte

Video (bare på engelsk) – Hvordan installere og kjøre SupportAssist

Laste ned SupportAssist / My Dell

Fra og med oktober 2010 er SupportAssist / Dell Support Center / My Dell forhåndsinstallert på alle stasjonære og bærbare datamaskiner fra Dell samt stasjonære og bærbare datamaskiner fra Vostro. My Dell er kjent som AlienAutopsy på Alienware-systemer. Hvis My Dell (eller AlienAutopsy) må installeres på nytt, kan brukere laste ned den nyeste versjonen fra siden for SupportAssist / My Dell eller fra Alienware-nettstedet.

Under installeringen kan det hende at brukeren blir bedt om å laste ned enkelte komponenter fra Internett (for eksempel Microsoft .NET Framework). Det anbefales at du installerer de foreslåtte oppdateringene.

Slik kjører du PC Checkup-diagnostikk

Video (bare på engelsk) – Slik kjører du PC Checkup (PC-sjekk)

PC Checkup inkluderer omfattende diagnoseverktøy. Diagnostikkene kan grovt sorteres i to kategorier for at brukeropplevelsen skal bli enklere, og dette beskrives nedenfor.

1. Run Default Scan (recommended) (Kjør standard skanning (anbefales)): Hvis du vil kjøre en standard skanning fra Dell Support Center eller Alienware Autopsy, klikker du på PC Checkup og deretter på Run Default Scan (Kjør standard skanning).

2. Run Custom Scan (Kjør egendefinert skanning): Hvis du vil kjøre en egendefinert skanning fra Dell Support Center eller Alienware Autopsy, klikker du på PC Checkup og deretter på Run Custom Scan (Kjør egendefinert skanning).
Bare enheter som blir oppdaget av systemet, kan testes av PC Checkup. Enheter som er deaktivert i BIOS eller Enhetsbehandling, er ikke synlige for PC Checkup og kan derfor ikke testes ved hjelp av PC Checkup.

Opprette image for systemgjenoppretting

Video (bare på engelsk) – Hvordan opprette systemgjenopprettingsdisker?

Avinstallere eller feilsøke My Dell (Dell Support Center)

Flere støtteemner for My Dell (Dell Support Center):

1. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du avinstallerer Dell Support Center, kan du se følgende Dell KB-artikkel: "Slik avinstallerer du Dell Support Center"
  2. Hvis du vil rette et versjonsproblem med Dell Support Center, kan du se følgende Dell KB-artikkel: "Version Problem with Dell Support Center Upgrade" (Versjonsproblem med Dell Support Center-oppgradering)
  3. Du finner ytterligere informasjon om SupportAssist på informasjonssiden vår her
  4. Dell Support Center eller My Dell fungerer ikke etter oppgradering til Windows 10

Kontrollalternativer

Denne skanningen utfører følgende diagnostikker:

Skanning av programvare
  • Performance (Ytelse)
  • Batteri
  • Styreplate
  • Webkamera
Skanning av maskinvare
  • CPU
  • Minne – systemminne
  • Harddisk (kjører på alle harddisker hvis du har mer enn én)

Denne skanningen utfører følgende diagnostikker:

Skanning av programvare
  • Performance (Ytelse)
  • Batteri
  • Styreplate
  • Webkamera
Skanning av maskinvare
  • CPU
  • Minne – systemminne
  • Harddisk (kjører på alle harddisker hvis du har mer enn én)
  • Skjermkort (integrert)
  • Skjermkort (separat)
    Merk: Hvis du har et AMD-skjermkort, blir det ikke testet under denne testen. Du kan bruke diagnostikken for skanning av bestemte enheter til å teste AMD-kort
Viktig
Skjermen kan flimre under denne testen eller vise animert grafikk
Tastaturet og musen vil kanskje ikke svare i en kort periode
Vi anbefaler at du lukker alle åpne programmer

Du kan kjøre uavhengig diagnostikk for alle komponenter i datamaskinen

Viktig: Tilgjengelige tester kan variere avhengig av systemmodell. Klikk her for å kjøre denne diagnostikken på nettet.
Lydenheter

Mikrofon

Lydkort
Lagringsenheter

RAID-sett

Harddisk

BD-ROM

Card Reader (Kortleser)
Videoenheter

AVI

Skjermkort

Skjerm

Kamera

Berøringsskjerm

Videoport
Andre enheter

skriver

mus

tastatur

HID

Digitaliseringsenhet
Kommunikasjonsenheter

Nettverkskort

Bluetooth-port
Systemenheter

Batteri

CPU

Minne

USB-porter

Hovedkort

Viser en kalender der du finner alle relevante hendelser på datamaskinen. Du kan klikke på hendelsene for å se en detaljert beskrivelse

Her kan du finne flere alternativer for feilsøking og løse ulike problemer i systemet.

• Systemløsninger

Løsninger for vanlige problemer som ytelse, batteri, pekeflate og webkamera.

• Feilsøking av blåskjerm

Gir deg historisk informasjon om blåskjermfeil på systemet sammen med enkle løsninger for hvordan du løser dem

• Drive Space Manager

Skanner systemets harddisker for å vise deg informasjon om hvordan dataene er distribuert

• Systemverktøy

Dette er en samling av ulike Windows-baserte verktøy som hjelper deg med å diagnostisere ulike systemproblemer

Artikkel-ID: SLN289865

Dato sist endret: 23/01/2018 11:59 AM