• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Tastatur

Udfør fejlfinding af USB, Bluetooth eller trådløst tastatur på en Dell-computer

Uanset om du skriver i et Word-dokument, arbejder på et Excel-regneark eller spiller, er et tastatur en vigtig inputenhed. Tastaturer kan tilsluttes en computer via USB, Bluetooth eller en dedikeret trådløs USB-dongle eller kan være integrerede i den bærbare pc. Hvis du oplever nogen af følgende symptomer, kan de foreslåede lyntrin måske hjælpe.​

• Computeren reagerer langsomt på tastetryk.
  • Tastetryk skriver kun tegn indimellem eller skriver forkerte tegn.
  • Tasterne på tastaturet reagerer ikke.

Følg disse lyntrin for at løse dit problem med tastaturet

Prøv hvert trin, og se, om det løser problemet med tastaturet. Hvis det ikke løste problemet, skal du gå videre til næste trin.

Løsning 1: Sæt tastaturstikket ordentligt på plads i computeren

Dit USB-kabel figur 1 eller din trådløse USB-modtager figur 2 er muligvis gået løs. Ved at sætte stikket ordentligt på plads sikres en god dataoverførsel.

USB

Figur 1: USB-kabelforbindelse

USB

Figur 2: Trådløs USB-modtager

Løsning 2: Isæt nye batterier, hvis du bruger et trådløst tastatur eller et Bluetooth-tastatur

Ved normal brug af tastaturet aflades batterierne. Dette kan medføre, at computeren og tastaturet mister forbindelsen. Udskiftning af batterierne med nye vil genetablere en stærk forbindelse.

Se Dell-vidensartiklen Manualer og dokumentation til dit Dell-produkt for at få oplysninger om, hvordan du udskifter batterierne i dit trådløse tastatur eller dit Bluetooth-tastatur.

Løsning 3: Gem eventuelle data, luk alle åbne programmer, og genstart computeren

Genstart af computeren rydder computerens hukommelse og nulstiller forbindelsen mellem computeren og tastaturet.

1. Gem ændringer i alle åbne dokumenter.
  2. Luk alle åbne programmer.
  3. Vælg ikonet Start.
  4. Vælg ikonet Tænd/sluk.
  5. Vælg Genstart.

Kontrollér, at tastaturet fungerer korrekt, når computeren er helt færdig med opstarten.

Løsning 4: Optimer din Dell-computer ved hjælp af SupportAssist-programmet

Dette program sikrer, at din computer har de nyeste Dell-driveropdateringer og kontrollerer indstillinger for at holde din computer effektiv og pålidelig.

1. Tryk på og hold Windows-tasten (Windows-knappen) nede, og tryk derefter på Q-tasten.
  2. Indtast SupportAssist i søgefeltet.
  3. Vælg SupportAssist (App) på resultatlisten i figur 3.
    BEMÆRK: Hvis SupportAssist ikke vises i søgeresultaterne, skal du gå til siden SupportAssist for Home PCs for at downloade og installere SupportAssist.
    SupportAssist
    Figur 3: SupportAssist-søgeresultater

4. Klik på Start nu for at køre testene, figur 4.
    BEMÆRK: Du kan trykke eller klikke på pil ned og derefter køre en individuel test. Dell anbefaler, at du kører en komplet computertest.
    SupportAssist
    Figur 4: SupportAssist-hovedskærm

5. SupportAssist kører testene én efter én og leverer resultaterne samt forslag til handlinger.

Løsning 5: Download og installer de nyeste opdateringer til Windows-operativsystemet

At installere de nyeste opdateringer til operativsystemet på din Windows-computer sikrer, at computeren forbliver effektiv og pålidelig.

Se Microsoft-vidensartiklen Hent den nyeste Windows-opdatering for at få oplysninger om, hvordan du får de nyeste Windows-opdateringer på din computer.

Løsning 6: Kør diagnosticering af tastaturet

Kørsel af diagnosticering af tastaturet sikrer, at dit tastatur og den hardware, der understøtter det, fungerer korrekt.

For at køre diagnosticeringen skal du gå til siden for SupportAssist-test af tastaturhardware (testen starter automatisk).

Hvis testen mislykkes, skal du kontakte Dells tekniske support.

Hvis disse lyntrin ikke løste dit problem, kan du finde mere detaljerede oplysninger i afsnittet Yderligere ressourcer. Du kan også søge efter indhold, der er relateret til problemet, ved hjælp af søgelinjen øverst på denne side.

Videoressourcer (på engelsk)

How to Fix Dell Keyboard Not Working

This video will demonstrate the fixing procedure of a Dell Keyboard.
How to Connect Bluetooth Device to your PC in Windows 11

To connect a Bluetooth device to a Windows 11 PC, first turn on the device and ensure it's within range and has sufficient charge. Then, on the PC, go to "Bluetooth and other devices settings" and click "Add device". Select the Bluetooth device from the list and click "Connect". If necessary, confirm a PIN code. Once paired, the device should be visible under "Audio" or "Other devices" and can be connected by clicking "Connect". If the device is not listed, repeat the pairing process or contact @DellCares on Twitter for assistance.

For more information, take a look at: Bluetooth

Perform a SupportAssist diagnostic on the keyboard

To diagnose the keyboard using SupportAssist, open the program and select "Troubleshooting." Choose "I want to check a specific piece of hardware" and select "Keyboard." Follow the prompts to tap each key and select "Pass" if all keys respond or "Fail" if not.

Andre ressourcer

tastatur
Brug af tastaturet og vejledning til fejlfinding
Få mere at vide om, hvordan du opretter forbindelse, anvender og løser problemer, når dit Dell-tastatur ikke fungerer, som det skal.
doc-support
Dell Peripheral Manager
Dell Peripheral Manager giver dig mulighed for at konfigurere funktionerne på dit tastatur, din mus eller dit eksterne webkamera fra Dell.
doc-support
Baggrundsoplyst tastatur på bærbare pc'er
Få mere at vide om, hvordan du løser problemer med, at dit baggrundsoplyste tastatur ikke virker, hvordan du konfigurerer det, eller hvordan du aktiverer/deaktiverer det.
bluetooth
Vejledning til fejlfinding og brug af Bluetooth
Få mere at vide om, hvordan du opretter pardannelse med (opretter forbindelse til) Bluetooth-kompatible Dell-computere med Bluetooth-tilbehør fra Dell og foretager fejlfinding af Bluetooth-problemer, du kan opleve