Batteri

Få at vide om, hvordan du anvender og foretager fejlfinding af batteriet til din bærbare Dell-pc. Find oplysninger om diagnosticeringstests, fejlfindingstrin, praktiske vejledninger og relevante supportvideoer.

Diagnosticeringstest
Fejlfinding
Praktiske vejledninger og generelle oplysninger
Download software og drivere
  • Vi anbefaler, at du bruger de nyeste drivere og softwareopdateringer til din pc, da disse kan indeholde forbedringer, der er nødvendige for at opretholde den optimale ydeevne. Besøg siden for Dell Download Center.
Køb et batteri
  • Hvis du vil købe et ekstrabatteri til din bærbare Dell-pc, skal du besøge vores side om Dell-batterier og -adaptere, hvor du finder en liste over kompatible løsninger
  • Nogle Dell-systemer har ikke-udtagelige batterier, og Dell tilbyder en batteriudskiftningsservice mod et gebyr.Klik her for at få flere oplysninger om vores batteriudskiftningsservice.
Video
Vores omfattende videoer tilbyder trinvis support til at løse dit problem. Videoerne er på engelsk. Oversatte undertekster er tilgængelige for visse sprog. Du kan finde flere videoer i vores videobibliotek.