• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Sådan får du adgang til, navigerer du i eller opdaterer du BIOS eller UEFI

BIOS (Basic Input or Output System) eller UEFI (Unified Extensible Firmware Interface) er en firmware, der er integreret i computerens systemkort eller bundkort. Moderne Dell-computere leveres med UEFI (Unified Extensible Firmware Interface). BIOS eller UEFI fungerer som en grænseflade mellem computerens hardware og operativsystemet.

Sådan opdaterer du BIOS

Se denne video for at få mere at vide om, hvordan du opdaterer BIOS eller UEFI på en Dell-computer (på engelsk).

Sådan får du adgang til BIOS eller UEFI

1. Tænd computeren.
  2. Tryk på F2-tasten flere gange på skærmen med Dell-logoet, indtil du åbner BIOS eller Systemopsætning.

Skærm med Dell-logoet under opstart.
  3. Alternativt kan du trykke på F12-tasten flere gange, indtil du får vist engangsstartmenuen og derefter vælge BIOS Setup (BIOS-opsætning) eller System Setup (Systemopsætning) i menuen.

4. Indstilling for BIOS-opsætning i engangsstartmenuen.

Sådan navigerer du i BIOS eller UEFI

BIOS- eller UEFI-grænsefladen kan variere på din Dell pc. Hvis du vil vide, hvordan du navigerer i BIOS eller UEFI, skal du gå til Dell.com/support/manuals, identificere din Dell-computer og se brugervejledningen.

BIOS- eller UEFI-grænseflade på en OptiPlex 7050.
Eksempel på BIOS- eller UEFI-grænseflade på en OptiPlex 7050.

BIOS- eller UEFI-grænseflade på en mobil Precision 5550-workstation.
Eksempel på BIOS- eller UEFI-grænsefladen på en mobil Precision 5550-workstation.

Sådan opdaterer du BIOS eller UEFI

Opdatering af BIOS eller UEFI, også kendt som "flashing af BIOS", erstatter BIOS- eller UEFI-firmwaren med den nyeste version. Når den er opdateret korrekt, kan en BIOS- eller UEFI-opdatering reparere eller forbedre computerens ydeevne eller understøttelse af nyligt installeret hardware.

Dell stiller en brugervenlig eksekverbar fil (.exe) til rådighed til at opdatere BIOS eller UEFI til den nyeste version. Få mere at vide ved at se Dell BIOS-opdateringer og få trinvise instruktioner til at downloade og installere den nyeste BIOS eller UEFI eller se denne video for at opdatere BIOS eller UEFI (på engelsk).

Videoer (på engelsk)

Load BIOS to defaults

To reset BIOS to its default settings on a Dell computer, restart the computer and press the "F2" key repeatedly at the Dell logo screen to enter BIOS. Then, click on "Restore Settings", select "OK", and follow the on-screen instructions.
Access UEFI (BIOS) System Setup from Windows

Having trouble accessing the UEFI BIOS on your computer? In just a few clicks, Windows will restart and boot directly to the BIOS.

Andre ressourcer

BIOS-adgangskode
Nulstil eller ryd BIOS-adgangskode
Få mere at vide om, hvordan du nulstiller eller rydder adgangskoderne i BIOS eller UEFI på din Dell-computer.
Gendan BIOS
Gendan BIOS på en Dell-computer eller -tablet
Find ud af, hvordan du bruger BIOS-gendannelse på understøttede Dell-computere eller -tablets.
supportvideoer
Supportvideoer (på engelsk)
Besøg vores videobibliotek for at finde nyttige videoer.
Supportbibliotek
Supportbibliotek
Få adgang til alle vores Knowledge Base-artikler