Ubuntu

Få mere at vide om, hvordan du får den bedste ydeevne fra dit Dell-system installeret med Ubuntu. Få også mere at vide om fejlfinding og diagnosticering af problemer, du kan møde ved brug af dette operativsystem.

DiagnosticeringFejlfindingPraktiske og generelle oplysningerDownload software og drivere
  • De fleste af de drivere, der kræves for at køre Ubuntu på Dell-systemer, er en del af systemet eller installeret fra fabrikken. Vi anbefaler, at du bruger de nyeste drivere og softwareopdateringer til din pc, da disse kan indeholde forbedringer, der er nødvendige for at bevare den optimale ydeevne.
    Besøg Dells downloadcenter for at downloade Dell-applikationer og -værktøjer. Valgfrie drivere og applikationer fås i Ubuntu-softwarecentret.
    Ubuntu ISO-billeder fås også til Dell XPS-, Precision-, Latitude- og Optiplex-systemer med Ubuntu installeret fra fabrikken.
Ubuntu-supportwebstederVideo
Vores omfattende videoer tilbyder trinvis support og informationer til at løse dit problem. Videoerne er på engelsk. Oversatte undertekster er tilgængelige for nogle sprog. Du kan finde flere videoer i vores videobibliotek.