Gå til hovedindhold
  • Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter

Dells internationale support

Dell Services er tilgængelig over hele verden, og Dell International Services giver dig tryghed ved visheden om, at du kan få service og support, når du rejser uden for dit hjemland med dit Dell-produkt.

Dells internationale support sker efter bedste evne underlagt lokal tilgængelighed af reservedele og arbejdskraft. Landespecifikke dele som tastaturer er normalt ikke tilgængelige uden for hjemlandet.

Hvis du har brug for support på internationale rejser, skal du vælge det land, du rejser til, på siden Kontakt teknisk support og indtaste dit servicekodenummer. Vælg international support for at få adgang til telefonindstillingerne i det pågældende land.  Bemærk, at hvis et aktiv ikke sælges i det pågældende land, er support først tilgængelig, når du vender hjem.

Bemærk: Alienware-kunder, der har brug for international garantiservice på det kinesiske fastland (undtagen Hongkong, Taiwan og Macao), skal indsende følgende dokumenter for at modtage reparationsservice: Købsbevis som f.eks. kvittering, officiel ordre, følgeseddel, salgsnota eller faktura; og bevis for en køber, der rejser (pas med gyldigt visum til eller fra det land, hvor produktet blev købt).

Andre ressourcer

Supportbibliotek
Supportbibliotek
Få adgang til alle vores Knowledge Base-artikler. Supportbibliotek