Akku

Opi diagnosoimaan ongelmia, jotka liittyvät kannettavan Dell-tietokoneen akkuun. Voit etsiä tietoja diagnostiikkatesteistä, vianmääritysvaiheista, ohjeista ja asianmukaisista opastusvideoista.

Diagnostiikkatestit
Vianmääritys
Ohjeet ja yleistiedot
Lataa ohjelmisto ja ajurit
  • On suositeltavaa ottaa uusimmat ajurit ja ohjelmistopäivitykset käyttöön tietokoneessasi, sillä ne voivat sisältää suorituskykyä ylläpitäviä parannuksia. Lisätietoja on Dell Download Center -sivulla.
Osta akku
  • Jos haluat ostaa vaihtoakun kannettavaan Dell-tietokoneeseen, katso yhteensopivat vaihtoehdot sivustolta Dell-akut ja -sovittimet.
  • Joissain Dell-järjestelmissä on kiinteä akku, jonka vaihdosta Dell veloittaa. Katso akunvaihtopalvelun lisätiedot klikkaamalla tästä.
Video
Dellin kattavat videot tarjoavat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot kyselysi ratkaisemiseksi. Videot ovat englanninkielisiä. Joillekin kielille on saatavana tekstitys. Lisää videoita on saatavilla Dellin Videokirjastosta.