Ubuntu

Opi, miten saat parhaan suorituskyvyn Dell-järjestelmästä, johon on asennettu Ubuntu. Tutustu myös siihen, miten voit tehdä vianmäärityksen ja diagnosoida kaikki ongelmat, joita voi esiintyä tämän käyttöjärjestelmän käytön aikana.

DiagnostiikkaVianmääritysToimintaohjeet ja yleistiedotLataa ohjelmisto ja ohjaimet
  • Useimmat Ubuntun suorittamiseen Dell-järjestelmissä vaadittavat ohjaimet tulevat järjestelmien mukana tai ne on asennettu tehtaalla. Suosittelemme ottamaan uusimmat ohjaimet ja ohjelmistopäivitykset käyttöön tietokoneessa, sillä ne voivat sisältää suorituskykyä ylläpitäviä parannuksia.
    Käy Dell Download Center -sivulla Dellin sovellusten ja työkalujen lataamista varten. Valinnaiset ohjaimet ja sovellukset ovat saatavilla Ubuntu Software Centeristä.
    Ubuntu ISO-levykuvat ovat saatavilla myös Dell XPS-, Dell Precision-, Latitude- ja OptiPlex-järjestelmiin, joihin Ubuntu on asennettu tehtaalla.
Ubuntu-tukisivustotVideo
Dellin kattavat videot tarjoavat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot kyselysi ratkaisemiseksi. Videot ovat englanninkielisiä. Joillekin kielille on saatavana tekstitys. Lisää videoita on saatavilla Dellin Videokirjastosta.