• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Dellin varmuuskopiointiväline- ja palautusvaihtoehdot

Dell tarjoaa useita vaihtoehtoja Dell-tietokoneen Windows-käyttöjärjestelmän palauttamiseksi.
Alla olevat kuvaukset auttavat valitsemaan palautusvaihtoehdon.

Lataa palautusväline verkosta

Dell OS Recovery Tool avulla voit ladata levykuvan ja luoda USB-muistitikun, joka asentaa laitteen mukana toimitetun Windows-tehdasversion. Ajuri- ja ohjelmistopäivityksiä edellytetään asennuksen jälkeen.

OS Recovery Tool

Käytä Dell SupportAssist OS Recoverya

Dell SupportAssist OS Recovery käynnistyy automaattisesti, kun Windows ei käynnisty. Palautusympäristön avulla voit diagnosoida laitteisto-ongelmia, korjata ongelmia, varmuuskopioida tiedostoja ja palauttaa tehdasasetukset. Voit käynnistää palautusympäristön milloin tahansa.
Tarkista luettelosta järjestelmät, joissa Dell SupportAssist OS Recoverya tuetaan.

Esupport SA OS Recovery

Erityisratkaisut

Windows 10
Dell Factory Image Restoren avulla voit palauttaa tehdasasetukset sekä ajurit ja sovellukset. Tätä ratkaisua sovelletaan tietokoneisiin, joissa on ollut tehdasasennettu Windows 10 -käyttöjärjestelmä. Jos päivitit Windows 10 -käyttöjärjestelmään edellisestä versiosta, valitse alla oleva vaihtoehto.
Windows 10 -päivitykset, Windows 8.1 tai Windows 7
Palauta tehdasasetukset tai varmuuskopioi tietokoneella olevat tiedot Dell Backup and Recoveryn avulla. Tämän ratkaisun käyttäminen johtaa tietokoneen mukana toimitetun Windows-version uudelleenasentamiseen. Windows 10 -käyttöjärjestelmään päivitetyt tietokoneet vaativat uudelleenasennettua päivitystä.
Tiedostojen varmuuskopiointi
Jos haluat varmuuskopioida henkilökohtaiset tiedostot Windowsissa, tutustu Microsoft-tuen ohjeisiin Windows 10:lle, Windows 8.1:lle tai Windows 7:lle.

Video

Dellin kattavat videot tarjoavat vaiheittaiset ohjeet ja vastauksia kysymyksiisi. Videot ovat englanninkielisiä. Joillekin kielille on saatavana tekstitys. Lisää videoita on saatavilla Dellin Videokirjastosta.

Muut resurssit

Tukikirjasto
Tukikirjasto
Kaikki tietämyskannan artikkelit ovat käytössäsi. Tukikirjasto
Windows-käyttöjärjestelmät
Windows-käyttöjärjestelmät
Hae tukea muille Windows-tuotteille Windows-käyttöjärjestelmät
dell storage backup recovery
Tietojen tallennus, varmuuskopiointi ja palauttaminen
Koska tietosi ovat korvaamattomat. Tietojen tallennus, varmuuskopiointi ja palauttaminen