• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Last ned varslingsapplikasjoner

Hos Dell forstår vi hvor travelt og hektisk livet kan være, og det siste du trenger er å håndtere IT-relaterte problemer. Vi har derfor flere verktøy og løsninger som er tilgjengelig for deg for å oppgradere og varsle deg proaktivt når nye drivere eller nedlastinger er tilgjengelige for PC-er eller nettbrett fra Dell.

Alle er oppført nedenfor sammen med en kort oversikt over fordelene med verktøyet, i tillegg til kravene til og kundestøtte for systemet. Dell oppdaterer og forbedrer kontinuerlig disse varslingsverktøyene for at din Dell skal yte det aller beste.

Hjelp med eSupportDell SupportAssist er tilgjengelig for alle Dell-PC-er og -nettbrett som kjører Windows-operativsystemet (Inspiron, XPS, Latitude, Vostro, Venue og Alienware), og gir deg beskjed om hvilke driverne, BIOS- og fastvareoppdateringene som er tilgjengelige for nedlasting. Hvis du vil finne ut mer om Dell SupportAssist, kan du klikke her.

Møt Dell SupportAssist, den første automatiserte, proaktive og prognosebaserte støtteteknologien i bransjen.

SupportAssist varsler deg når nye oppdateringer blir tilgjengelig, slik at du kan laste ned alle oppdateringer med én gang, eller velge dem enkeltvis, og laste dem ned på et passende tidspunkt. SupportAssist installerer dem automatisk på dine vegne.

SupportAssist kontrollerer proaktivt tilstanden til maskinvaren og programvaren for systemet. Når et problem blir oppdaget, sendes den nødvendig informasjonen om systemtilstanden til Dell for å starte feilsøkingen. Dell kontakter deg angående problemløsningen, for å forhindre problemer før de koster deg dyrt.

Dell SupportAssist er tilgjengelig for alle personlige PC-er og nettbrett fra Dell som kjører Windows-operativsystemet. (Inspiron, XPS, Latitude, Vostro, Venue, Alienware)

eSupport for SupportAssist

Last ned og installer Dell SupportAssist (krever administratorrettigheter for å kunne installeres).

Oppdateringsikon for eSupport Dell Update er installert som en frittstående applikasjon på forbrukerplattformer, (Inspiron, Vostro, XPS, Alienware kjører Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10), for å gi oppdateringer, (BIOS, fastvare, drivere og applikasjoner), for systemprogramvare som er lansert av Dell.
Dette verktøyet gir deg beskjed når en kritisk driveroppdatering er tilgjengelig, for eksempel når et problem er identifisert av Dell, og den nyeste driverversjonen har en løsning på problemet.

Dell 3_0-oppdateringer

Last ned Dell Update for Microsoft Windows 10 (32- og 64-biters)
Last ned Dell Update for Microsoft Windows 7 og Windows 8.1

Merk: Du må logge på som bruker med administratorrettigheter for å installere eller oppdatere Dell Update-applikasjonen.

Oppdateringsikon for eSupportDell Command | Update er den virksomhetsorienterte applikasjonen vår som er installert som en frittstående applikasjon på kommersielle plattformer, (OptiPlex, Venue Pro-nettbrett, Precision, XPS bærbar PC og Latitude-modeller, som kjører Windows 7, 8/8.1 og 10. ) for å gi oppdateringer, (BIOS, fastvare, drivere og applikasjoner), for systemprogramvare som er lansert av Dell.

Dell Command 3_0-oppdateringer

Last ned Dell Command | Update (CLI) for systemer som kjører Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10
Last ned Dell Command | Update for systemer som kjører Windows 10 RedStone 1 og nyere

MERK: Du må logge på som bruker med administratorrettigheter for å installere eller oppdatere applikasjonen for Dell Command | Update.

Varsler for eSupportVarsler fra kundestøtte

Du kan også abonnere for å få Varsler for kundestøtte via e-post direkte til deg for et bestemt produkt, eller et utvalg av produkter som du kan være interessert i. Disse meldingene kan være driveroppdateringer eller generell produktinformasjon.

For å logge på og administrere disse varslene, logger du deg bare på Dell-kontoen din og velger innstillinger. Du finner mer informasjon her.

Varslingsverktøy fra Dell – sammenligningstabell

Når vi nå har introdusert deg for alle alternativene som er tilgjengelige for å informere deg om systemoppdateringer som trengs for å holde Dell-produktet ditt i god tilstand, har vi oppsummert de viktigste elementene i tabellen nedenfor. Husk at noen er avhengige av Dell-produktet som er kjøpt.

Dell SupportAssist

Dell Update

Dell Command Update

Dell-varsler

Plattformer som støttes

Inspiron, XPS,
Latitude, Vostro,
Venue, Alienware

Inspiron, Vostro, XPS,
Alienware

Latitude, OptiPlex,
Precision, Venue Pro
Nettbrett, XPS bærbare PC-er

Alle systemer

Kompatible operativ
systemer

Windows 7,
Windows 8.1,
Windows 10

Windows 7,
Windows 8.1,
Windows 10

Windows 7,
Windows 8.1,
Windows 10

Alle støttes

Varslingsnivå

Alle oppdateringer

Alle oppdateringer

Alle oppdateringer

Alle oppdateringer

Varsling
Metodologi

Varsler som sendes
til
 SupportAssist

Windows-hendelser
varsler

Windows-hendelser
som er trukket
på kommando eller
planlagt for
automatisk
kontroll/oppdateringer
på et kontinuerlig
grunnlag

E-post eller SMS

Administratorrettigheter
kreves for å kjøre

Ja

Nei

Ja (2.4), nei (3.0)

Nei

Kobling for ny installering

Dell SupportAssist

Dell Update (Windows 7 og 8.1)

Dell Update (Windows 10 32- og 64-biters)

Dell Command | Update (CLI)
Windows 7
Windows 8.1,
Windows 10)

Dell Command | Update
(Windows 10
RedStone 1 og
 nyere)